Piombino Portoferraio Ferry

kaart
 • Piombino naar Portoferraio
  Vergelijk tijden en prijzen voor Piombino naar Portoferraio

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Piombino naar Portoferraio
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 11-overtochten dagelijks
  40 min
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

 • Piombino - Rio Marina
  2-overtochten dagelijks
  45 min
  Geef prijs aan
 • Piombino - Cavo
  4-overtochten dagelijks
  15 min
  Geef prijs aan

Speciale aanbieding

Piombino Information

Piombino is in de beroemde regio Toscane, gelegen tussen de grote havens van Civitavecchia en Livorno; ondanks dit Piombino is altijd een drukke haven, en de loop der jaren heeft zich gespecialiseerd in het internationale goederenvervoer en de veerdiensten, en nu is de poort wordt gebruikt voor zowel de industrie en het toerisme.

Piombino heeft een aantal fantastische plekken om te bezoeken zowel binnen de nieuwe stad en de oude historische centrum. Deze variëren van het oude militaire gebouw, zoals het kasteel Cassero Pisano religieuze gebouwen zoals de kathedraal van Saint 'Antimo die in Pisane-gotische stijl, en de Chiesa della Misericordia, die een kostbare 15e eeuwse kruisbeeld herbergt. Pimobino herbergt ook een aantal artistieke bezienswaardigheden, zoals de Casa delle Bifore, het Palazzo Comunale en het Natural provincie Reserve Padule Orti Bottagone.


Portoferraio Informatie

Portoferraio veerhaven is gelegen op het eiland Elba in de provincie Livorno. Portoferraio haven fungeert als de belangrijkste haven voor het eiland.

De stad van Portoferraio ligt op een rotspunt en biedt uitzicht op de Medici fort en is een charmante bestemming met zijn oude gebouwen met bloeiende balkons, smalle steegjes en panormaic pleinen die leiden tot de Medici vestingwerken. De schilderachtige stad is de perfecte plek om te genieten van de lokale lekkernijen in een van de vele restaurants en cafés.