Toremar

Toremar
kaart
 • Toremar
  Toremar

  Boek uw overtocht met Toremar

 • Toremar
  Toremar

  Boek uw overtocht met Toremar

 • Toremar
  Toremar

  Boek uw overtocht met Toremar

Gebruik Ferrysavers uw veerboot tussen Italiδ, Elba en Capraia met Toremar te boeken. U kunt boeken een veerboot naar Piombino Toscane , een veerboot naar Portoferraio op het eiland Elba en ook veerboten naar Livorno op het Italiaanse vasteland . Alle Toremar routes bieden real time.

Met Ferrysavers u veilig een Toremar ferry kunt boeken een specifieke route door of vergelijk de goedkoopste prijzen van de veerboten naar Italiδ met behulp van onze real-time vergelijking motor boven. Deze pagina kan helpen bij het vinden informatie over Toremar ferry tickets, waaronder de nieuwste bestemmingen en de goedkoopste tarieven.

 • Toremar opereren veerboten van Pimobino (op het Italiaanse vasteland) naar Portoferraio, Cavo en Rio Marina (alle op het Italiaanse eiland Elba)
 • Toremar werken ook veerdiensten tussen het vasteland haven van Livorno (Italiδ) en Capraia (op het Italiaanse eiland van Capraia)

Overzicht

Check-in informatie

Inchecken sluit 30 minuten voor vertrek voor alle passagiers.

routes:
16
Kortste oversteek:
Cavo - Portoferraio
20 min
Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Toremar Routes

 • Capraia tot Livorno / Livorno tot Capraia
  1-overtochten dagelijks
  2 uur 45 min
 • Cavo tot Piombino / Piombino tot Cavo
  3-overtochten dagelijks
  20 min
 • Cavo tot Portoferraio / Portoferraio tot Cavo
  3-overtochten dagelijks
  20 min
 • Isola del Giglio tot Porto Santo Stefano / Porto Santo Stefano tot Isola del Giglio
  3-overtochten dagelijks
  1 uur
 • Pianosa tot Piombino / Piombino tot Pianosa
  1 overtochten per week
  3 uur
 • Pianosa tot Rio Marina / Rio Marina tot Pianosa
  1 overtochten per week
  1 uur 50 min
 • Piombino tot Rio Marina / Rio Marina tot Piombino
  4-overtochten dagelijks
  45 min

Toremar (Toscana Regionale Marittima) werd opgericht in 1976 om betrouwbare banden tussen de Italiaanse kust van Toscane en de grootste groep van eilanden in de Middellandse Zee, de Toscaanse archipel, bestaande uit Elba, Giglio, Capraia, Gorgona en Pianosa bieden. Toremar de vloot van 8 veerboten biedt een groot aantal afvaarten per week. In feite, vorig jaar Toremar omgevoerd 1.900.000 passagiers, die meer dan 8500 individuele vaart. De boten werden geselecteerd om een snelle, comfortabele en moderne service te verlenen van het vasteland, waardoor klanten om te reizen in stijl het hele jaar door, zelfs indien de weersomstandigheden minder dan gunstig zijn.

Een bijzondere attractie voor klanten met jonge kinderen is het aanbieden van speelplaatsen voor kinderen aan boord. Toremar's veerboten ook proberen voor iedereen toegankelijk te zijn, het verstrekken van airconditioning en roltrappen voor passagiers met beperkte mobiliteit, waarbij de meeste ook het aanbieden van gezellige bars en een winkelgalerij.

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen