Portoferraio Piombino Ferry

kaart
 • Portoferraio naar Piombino
  Vergelijk tijden en prijzen voor Portoferraio naar Piombino

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Portoferraio naar Piombino
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

Ophalen prijsopgave

 • 12-overtochten dagelijks
  30 min
  Geef prijs aan
 • 4-overtochten dagelijks
  40 min
  Geef prijs aan
 • 6-overtochten dagelijks
  1 uur
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

 • Rio Marina - Piombino
  3-overtochten dagelijks
  45 min
  Geef prijs aan
 • Cavo - Piombino
  4-overtochten dagelijks
  20 min
  Geef prijs aan

Snel een goedkope Portoferraio naar Piombino veerboten hier met Ferrysavers. De Portoferraio naar Piombino ferry route wordt beheerd door 3 ferrymaatschappijen, Corsica-Sardinia Ferries, Moby Lines en Toremar het verstrekken van een nuttige verbinding van Elba naar Italië. Ferrysavers alle prijzen en tijden vergelijken voor Portoferraio naar Piombino te helpen bij het vinden van de beste deals, maar als dat zullen we ook vergelijken met Cavo naar Piombino en Rio Marina naar Piombino te helpen je aankomt in Italië ontspannen en verfrist, wetende dat je hebt een geweldige deal.

Welke ferrymaatschappij u ook kiest, zult u moderne faciliteiten en een hoog niveau van comfort aan boord van uw Portoferraio naar Piombino ferry vinden. Ferrysavers heeft altijd de goedkoopste prijzen voor Corsica-Sardinia Ferries, Moby Lines en Toremar en goede aanbiedingen om je te helpen te besparen op uw reis.

Zie hieronder voor ferry tijden en gedetailleerde handleidingen over Portoferraio en Piombino.

Speciale aanbieding

Portoferraio Informatie

Portoferraio ferry haven is gelegen op het eiland Elba in de provincie Livorno. Portoferraio haven fungeert als de belangrijkste haven voor het eiland.

De stad van Portoferraio ligt op een rotspunt en biedt uitzicht op de Medici fort en is een charmante bestemming met zijn oude gebouwen met bloeiende balkons, smalle steegjes en panormaic pleinen die leiden tot de Medici vestingwerken. De schilderachtige stad is de perfecte plek om te genieten van de lokale lekkernijen in een van de vele restaurants en cafés.


Piombino Information

Piombino is in de beroemde regio Toscane, gelegen tussen de grote havens van Civitavecchia en Livorno; ondanks dit Piombino is altijd een drukke haven, en de loop der jaren heeft zich gespecialiseerd in het internationale goederenvervoer en de veerdiensten, en nu is de poort wordt gebruikt voor zowel de industrie en het toerisme.

Piombino heeft een aantal fantastische plekken om te bezoeken zowel binnen de nieuwe stad en de oude historische centrum. Deze variëren van het oude militaire gebouw, zoals het kasteel Cassero Pisano religieuze gebouwen zoals de kathedraal van Saint 'Antimo die in Pisane-gotische stijl, en de Chiesa della Misericordia, die een kostbare 15e eeuwse kruisbeeld herbergt. Pimobino herbergt ook een aantal artistieke bezienswaardigheden, zoals de Casa delle Bifore, het Palazzo Comunale en het Natural provincie Reserve Padule Orti Bottagone.