Portoferraio Piombino Ferry

kaart
  • Portoferraio naar Piombino
    Vergelijk tijden en prijzen voor Portoferraio naar Piombino

    Vind de beste tarieven op AFerry

  • Portoferraio naar Piombino
    Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

    Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

Alternatieve Routes

Speciale aanbieding

Portoferraio Informatie

Portoferraio ferry haven is gelegen op het eiland Elba in de provincie Livorno. Portoferraio haven fungeert als de belangrijkste haven voor het eiland.

De stad van Portoferraio ligt op een rotspunt en biedt uitzicht op de Medici fort en is een charmante bestemming met zijn oude gebouwen met bloeiende balkons, smalle steegjes en panormaic pleinen die leiden tot de Medici vestingwerken. De schilderachtige stad is de perfecte plek om te genieten van de lokale lekkernijen in een van de vele restaurants en cafΘs.


Piombino Information

Piombino is in de beroemde regio Toscane, gelegen tussen de grote havens van Civitavecchia en Livorno; ondanks dit Piombino is altijd een drukke haven, en de loop der jaren heeft zich gespecialiseerd in het internationale goederenvervoer en de veerdiensten, en nu is de poort wordt gebruikt voor zowel de industrie en het toerisme.

Piombino heeft een aantal fantastische plekken om te bezoeken zowel binnen de nieuwe stad en de oude historische centrum. Deze variδren van het oude militaire gebouw, zoals het kasteel Cassero Pisano religieuze gebouwen zoals de kathedraal van Saint 'Antimo die in Pisane-gotische stijl, en de Chiesa della Misericordia, die een kostbare 15e eeuwse kruisbeeld herbergt. Pimobino herbergt ook een aantal artistieke bezienswaardigheden, zoals de Casa delle Bifore, het Palazzo Comunale en het Natural provincie Reserve Padule Orti Bottagone.

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen