Rio Marina Ferry Port

kaart
 • Rio Marina
  Vergelijk tijden en prijzen voor Rio Marina

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Rio Marina
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Rio Marina
  Ontdek veerboten van en naar Rio Marina

  Vind de beste tarieven op AFerry

Rio Marina Routes

 • Pianosa tot Rio Marina / Rio Marina tot Pianosa
  1 overtochten per week
  1 uur 50 min
 • Piombino tot Rio Marina / Rio Marina tot Piombino
  4-overtochten dagelijks
  45 min

Speciale aanbieding

Vind uw ideale goedkope veerboot tussen Rio Marina op het eiland Elba en Piombino met Ferrysavers, of gebruik maken van onze prijsvergelijking prijs motor overtochten tussen vergelijken Elba en het Italiaanse vasteland

 • Op Ferrysavers u gemakkelijk en veilig een overtocht tussen Rio Marino en Piombino kunt boeken met Toremar en de veerdiensten van en naar Toscane

Zoek de meest recente informatie over goedkope Cavo veerboten, waaronder ticketprijzen, het oversteken van tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

Rio Marina heeft goede verbindingen met het Italiaanse vasteland, met 2-3 veerboten per dag nemen van een reis van ongeveer 30 minuten. De havenstad is charmant, met een prachtig uitzicht op de zee en de schilderachtige straatjes die de bezoeker in te verleiden om te verkennen.

Hoewel Elba staat bekend om haar geschiedenis (het was het eiland waarop Napoleon werd beroemd verbannen en was ook een belangrijke industriδle mijnbouw eiland uit de oudheid tot aan het einde van de Tweede Wereldoorlog), wat misschien minder bekend, maar niet minder spannend, is zijn rijke keuken. Het eiland wordt algemeen erkend als een uitstekend scala van verschillende soorten brood, geserveerd met een grote verscheidenheid van zeevruchten. Ook de moeite waard een smaak is de Lemoncino, de lokale citroen drank. Tot slot, wat een betere manier om een plons van de Italiaanse voeding in uw leven te brengen dan de lokale lekkernij van tomaat en brood salade, die allemaal kunnen worden gevonden in Rio Marina.

Rio Marina Kaart

Bekijk map

Havenadres

Toremar

Calata dei Voltoni, 57038 Rio Marina Leghorn, Italy

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen