Cavo Ferry Port

kaart
 • Cavo
  Vergelijk tijden en prijzen voor Cavo

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Cavo
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Cavo
  Ontdek veerboten van en naar Cavo

  Vind de beste tarieven op AFerry

Cavo Routes

 • Piombino tot Cavo / Cavo tot Piombino
  3-overtochten dagelijks
  30 min
 • Piombino tot Cavo / Cavo tot Piombino
  4-overtochten dagelijks
  15 min
 • Portoferraio tot Cavo / Cavo tot Portoferraio
  2-overtochten dagelijks
  15 min

Speciale aanbieding

Ferrysavers maakt het eenvoudig om een goedkope veerboot van Cavo reserveren om Piombino en Portoferraio in Italiδ of u kunt overtocht prijzen vergelijken Cavo en aan de overkant van de Middellandse Zee door het gebruik van onze vergelijking motor boven.

 • met Ferrysavers u gemakkelijk en veilig een ferry overtocht tussen Cavo en Piombino kunt boeken of Portoferraio met Toremar

Zoek de meest recente informatie over goedkope Cavo veerboten, waaronder ticketprijzen, het oversteken van tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

Cavo is de dichtstbijzijnde haven naar het vasteland op het eiland Elba, op slechts 15 minuten draagvleugelboot reizen van het vasteland haven van Piombino. De kleine stad heeft verschillende restaurants en er zijn de overblijfselen van een Romeinse villa, niet ver van de stad te bereiken met een prachtige zee-front lopen.

De ouden wisten Elba Iva vanwege de rijke ijzer middelen, waardoor het een belangrijke haven voor de scheepvaart en handel. De Grieken later noemde het Aethalia (rook), verwijzend naar de rook door de ijzeren raffinage ovens uitgedeeld. Als gevolg hiervan, is het vandaag de dag beschikt over vele rijke architectonische overblijfselen zoals prehistorische dorpjes en oude granietgroeven. De beste manier om het eiland en zijn rijke culturele schatten te zien is te voet, want het beschikt over een goed netwerk van in kaart gebracht wandelroutes.

Cavo Kaart

Bekijk map

Havenadres

Toremar

Cavo, 57038, Rio Marina, Leghorn, Italy

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen