Genoa Olbia Ferry

kaart
 • Genua naar Olbia
  Vergelijk tijden en prijzen voor Genua naar Olbia

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Genua naar Olbia
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 1-overtochten dagelijks
  12 uur 30 min
  Geef prijs aan
 • 3 overtochten per week
  11 uur
  Geef prijs aan
 • 4 overtochten per week
  10 uur
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

Speciale aanbieding

Zie de laatste goedkope aanbiedingen & deals

 • Genua - Olbia

  Motor + 1
  Reizen: maandag 28 september 2020 - zaterdag 3 oktober 2020
  vanaf: € 133
  Tirrenia di Navigazione
 • Genua - Olbia

  Auto + 2
  Reizen: donderdag 1 oktober 2020 - vrijdag 9 oktober 2020
  vanaf: € 394
  Moby Lines

Genoa Informatie

Een van de meest bekende en drukste havens van Italiδ, Genua wateren zijn vaak vol met veerboten, cruiseschepen, vissersboten en particuliere boten. Gelegen in Liguriδ, Noord-Italiδ, Genua is een unieke stad, met prachtige veelkleurige architectuur te midden van het wandelen steile hellingen en trappen en kronkelende steegjes en wegen die leiden naar de middeleeuwse oude stad en de haven van de stad en is onlangs gerenoveerd waterkant.

Genoa is een van de oudste huizen van kunst in Italiδ en een aantal van de meest populaire attracties zijn de Strada Nuova, de Piazza de Ferrari, de St. Lawrence kathedraal en het Museo d'Arte Orientale waarvan de grootste huizen collectie van Oosterse kunst in Europa.

een andere attractie is het Aquarium van Genua, de tweede grootste in de wereld, die een prachtige en leuke plek vormt om te bezoeken voor kinderen, groot en klein! Historisch gezien Genua wordt beschouwd als de "meest Engels stad van Italiδ"; in feite, Genua vlag is die van St. George. Blijkbaar was de vlag van Genua in 1190 door de Britse Eilanden aangenomen voor hun schepen die de Middellandse Zee om te profiteren van de bescherming van de vloot van de stad.


Olbia Informatie

Olbia ferry-poort bevindt zich aan de noordoostelijke kust van Sardiniδ en verste punt in het binnenland van de Golf van Olbia, de stad Olbia en de haven hebben een drukke, bruisende en levendige houding en de sfeer als de stad is het economische centrum van de Gallura sub- regio en is zeer dicht bij de beroemde Costa Smeralda en Porto Rotondo toeristische gebieden, met een groot aantal winkels, bedrijven en restaurants gevestigd in de stad.

Olbia is een zeer oude stad en, volgens een lokale legende, werd gesticht door de Grieken. Het bevat ru∩nes van de prehistorie tot de Romeinse tijd en de Middeleeuwen. Afgezien van het prachtig uitzicht op zee en het landschap, een van de belangrijkste bezienswaardigheden in Olbia is de prachtige Romaanse kathedraal van San Simplicio (11e-12e eeuw).