Livorno Olbia Veerboot

kaart
 • Livorno naar Olbia
  Vergelijk tijden en prijzen voor Livorno naar Olbia

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Livorno naar Olbia
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 1-overtochten dagelijks
  7 uur
  Geef prijs aan
 • 7 overtochten per week
  6 uur 55 min
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

 • 3 overtochten per week
  11 uur
  Geef prijs aan
 • 7 overtochten per week
  9 uur 30 min
  Geef prijs aan
 • 1-overtochten dagelijks
  12 uur 30 min
  Geef prijs aan
 • Livorno - Golfo Aranci
  7 overtochten per week
  7 uur
  Geef prijs aan

Speciale aanbieding

Zie de laatste goedkope aanbiedingen & deals

 • Livorno - Olbia

  Auto + 3
  Reizen: vrijdag 9 oktober 2020 - zaterdag 17 oktober 2020
  vanaf: € 250
  Grimaldi Lines

Livorno Informatie

Livorno ferry poort bevindt zich aan de westkust van Italiδ door de glinsterende Tyrreense Zee. De haven is de derde grootste aan de westkust, en is een toegangspoort voor veel van de bezoekers die elk jaar massaal naar de regio Toscane naar sites zoals Pisa en Florence te bezoeken.

Livorno herbergt een breed scala attracties en bezienswaardigheden te bezoeken en te verkennen, zoals de Monumento Dei Quattro Mori, het heiligdom van Montenero, gewijd aan Onze Lieve Vrouw van de Gratiδn en beroemd om de aangrenzende galerie, en de Piazza della Repubblica. Ook populair zijn de Museo Mascagnano, die memorabilia zoals documenten en opera's van de grote componist Pietro Mascagni herbergt, en het Monument van de vier Turken, gewijd aan de Groothertog Ferdinando II de' Medici van Toscane, een van de belangrijkste monumenten van Livorno


Olbia Informatie

Olbia ferry-poort bevindt zich aan de noordoostelijke kust van Sardiniδ en verste punt in het binnenland van de Golf van Olbia, de stad Olbia en de haven hebben een drukke, bruisende en levendige houding en de sfeer als de stad is het economische centrum van de Gallura sub-regio en is zeer dicht bij de beroemde Costa Smeralda en Porto Rotondo toeristische gebieden, met een groot aantal winkels, bedrijven en restaurants gevestigd in de stad .

Olbia is een zeer oude stad en, volgens een lokale legende, werd gesticht door de Grieken. Het bevat ru∩nes van de prehistorie tot de Romeinse tijd en de Middeleeuwen. Afgezien van het prachtig uitzicht op zee en het landschap, een van de belangrijkste bezienswaardigheden in Olbia is de prachtige Romaanse kathedraal van San Simplicio (11e-12e eeuw).