Bonifacio Ferry Port

kaart
 • Bonifacio
  Vergelijk tijden en prijzen voor Bonifacio

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Bonifacio
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Bonifacio
  Ontdek veerboten van en naar Bonifacio

  Vind de beste tarieven op AFerry

Bonifacio Routes

 • Santa Teresa Gallura tot Bonifacio / Bonifacio tot Santa Teresa Gallura
  4-overtochten dagelijks
  50 min

Speciale aanbieding

Snel boek een goedkope veerboot van Bonifacio naar Sardiniδ met Ferrysavers, met behulp van Moby Lines ferry route naar Santa Teresa .

 • Gebruik Ferrysavers kunt u eenvoudig en veilig boek een veerboot van Bonifacio naar Santa Teresa di Gallura (op Sardiniδ), met Moby Lines

Hier komt onze meest recente informatie over goedkope Bonifacio veerboten, waaronder ticketprijzen, het oversteken van tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

Bonifacio de veerhaven ligt op een klein stukje rijden van het centrum van Bonifacio de stad en is duidelijk aangegeven vanaf alle grote wegen. De haven heeft een breed scala aan faciliteiten ontworpen met de reiziger in het achterhoofd.

De stad is een populaire toeristische bestemming, vooral onder de Fransen, mede dankzij de idyllische stranden in de omgeving, een deel van de beste op Corsica. De smalle straatjes en divers scala aan activiteiten beschikbaar, van winkelen in exclusieve boetieks te bungeejumpen en windsurfen, breng scores van vakantiegangers per jaar, allemaal op zoek naar hun plaats in de zon. Bonifacio is gescheiden van Sardinia met slechts 7 mijl stuk van de zee, de glinsterende Straat Bonifacio.

Bonifacio Kaart

Bekijk map

Havenadres

Blu Navy

Quai Sott Portigliola, Bonifacio, Francia, 20169, Bonifacio, Corsica

Moby Lines

Gazano, Porto di Bonifacio, 20169 Bonifacio, Corsica

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen