Santa Teresa di Gallura Ferry

kaart
 • santa Teresa
  Vergelijk tijden en prijzen voor santa Teresa

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • santa Teresa
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • santa Teresa
  Ontdek veerboten van en naar santa Teresa

  Vind de beste tarieven op AFerry

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

santa Teresa Routes

 • Bonifacio tot Santa Teresa Gallura / Santa Teresa Gallura tot Bonifacio
  NLG beheert ferry overtochten op de route Bonifacio - Santa Teresa Gallura
  onregelmatige overtochten
  20 min
 • Bonifacio tot Santa Teresa Gallura / Santa Teresa Gallura tot Bonifacio
  3-overtochten dagelijks
  30 min

Speciale aanbieding

Ferrysavers maakt het eenvoudig om een goedkope ferry boeken van Santa Teresa naar Corsica, of u kunt Santa Teresa ferry overtocht prijzen route, de exploitant en de tijd te vergelijken met behulp van onze vergelijking motor boven.

 • op Ferrysavers u veilig een veerboot van Santa Teresa te boeken naar Bonifacio met Moby

Zoek de meest recente informatie over goedkope Santa Teresa ferries, inclusief ticketprijzen, tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

Santa Teresa ferry haven biedt een uitstekende toegang tot het centrum van de stad, evenals de noordelijke helft van Sardiniδ. Santa Teresa veerhaven, ook wel aangeduid als Santa Teresa di Gallura en beschikt over een praktische en moderne terminal met elektronische check-in, pinautomaten en informatiebalie.

Santa Teresa is gelegen in de Sardijnse provincie Gallura, ongeveer 37 mijl van Olbia, 75 mijl van Porto Torres en 25 mijl van Porto Cervo. Santa Teresa biedt enkele van de mooiste stranden van Sardiniδ, zoals de Cala Spinosa, Rena Majore en Cala Sambuco, wordt de kustlijn bezaaid met inhammen en kreken en een spectaculair uitzicht op de turquoise zee. Santa Teresa is de thuisbasis van vele archeologische overblijfselen die teruggaat tot de oude Grieken en Romeinen. Santa Teresa is voorzien van tal van watersport en milieuvriendelijke activiteiten en een uitstekende selectie van restaurants en cafΘs.

santa Teresa Kaart

Bekijk map

Havenadres

Blu Navy

Banchina La Punzesa, Santa Teresa Gallura OT, 07028, Santa Teresa di Gallura, Sardinia

Moby Lines

Porto di Santa Teresa di Gallura, I - 07028, Sardinia