Guernsey Ferry Port

kaart
 • Guernsey
  Vergelijk tijden en prijzen voor Guernsey

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Guernsey
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Guernsey
  Ontdek veerboten van en naar Guernsey

  Vind de beste tarieven op AFerry

Guernsey Routes

Speciale aanbieding

Vind uw ideale goedkope Guernsey veerboot naar Jersey , Poole , Portsmouth , St. Malo of Weymouth met Ferrysavers, of gebruik de real-time vergelijken prijs motor om te zoeken naar goedkope veerboten naar Frankrijk, de Kanaaleilanden en Engeland.

met behulp van Ferrysavers kunt u veilig boek een Guernsey veerboot naar Jersey, Poole, Portsmouth, St. Malo en Weymouth met Condor Ferries. Vind de nieuwste informatie over goedkope Guernsey veerboten, waaronder ticketprijzen, het oversteken van tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers' vergelijking motor.

Laatste prijzen

Traject prijs Details tarief
Sark - Saint Peter Port
(Isle of Sark Shipping)
€ 20
 • Geboekt: dinsdag 30 maart 2021
 • Reizen: zondag 4 april 2021 (Enkele reis)
 • 1 volwassene(n) (Voetpassagier)

Guernsey is een Brits Gebiedsdeel van de Kroon in het Engels Kanaal ongeveer 30 mijl uit van Normandiδ kust van Frankrijk. Guernsey biedt een fantastische mix van Britse en Franse culturen in combinatie met uitstekende weersomstandigheden zoals milde winters en warme zomers

Op zijn zachtst Guernsey zeggen, heeft het allemaal.; de beste van de hedendaagse leven met bistro eten en levendige pubs aan voortreffelijke up market en high street winkels, samen met mijl lange zandstranden, adembenemende landschappen, prachtige wandelingen en puur adembenemende bloemenpracht rondom het eiland.

hoe meer enthousiaste bezoeker, zijn er ook activiteiten, zoals surfen, duiken, fietsen en paardrijden. Guernsey ferry terminal is gelegen in de haven van St. Peter's die gemakkelijk toegankelijk is vanuit alle delen van het eiland.

Guernsey Kaart

Bekijk map

Havenadres

Condor Ferries

White Rock, St Peter Port, GY1 2LL, Guernsey

Isle of Sark Shipping

White Rock, St. Peter Port, Guernsey, , GY1 2LN, United Kingdom

Manche Iles Express

White Rock, St Peter Port, GY1 2LL, Guernsey

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen