Poole Guernsey Veerboot

kaart
 • Poole naar Guernsey
  Vergelijk tijden en prijzen voor Poole naar Guernsey

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Poole naar Guernsey
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 2 overtochten per week
  3 uur
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

 • Portsmouth - Saint Peter Port
  4 overtochten per week
  7 uur
  Geef prijs aan

Snel boeken Poole naar Guernsey veerboten hier met Ferrysavers. De Poole naar Guernsey ferry route wordt uitsluitend verzorgd door Condor Ferries het verstrekken van een handige verbinding van Engeland naar de Kanaaleilanden. Ferrysavers alle prijzen en tijden vergelijken Poole naar Guernsey te helpen bij het vinden van de beste deals, maar als dat zullen we ook vergelijken met Portsmouth naar Guernsey om u te helpen te komen in de Kanaaleilanden ontspannen en verfrist, wetende dat je kreeg een goede deal .

Poole naar Guernsey ferries met Condor Ferries zijn comfortabel en bieden moderne faciliteiten om uw vakantie te beginnen het moment dat je aan boord stapt. Ferrysavers heeft altijd de goedkoopste prijzen voor Condor Ferries en geweldige aanbiedingen om je te helpen te besparen op uw reis.

Zie hieronder voor ferry tijden en gedetailleerde handleidingen over Poole en Guernsey.

Speciale aanbieding

Poole Information

Poole is gelegen aan de zuidkust van Engeland, en ligt op 20 mijl ten oosten van Dorchester. Bournemouth grenst aan Poole op zijn oostelijke rand toenemend al groot aantal stranden en attracties van de stad. meest bezochte attracties Poole's liggen dicht bij de haven met de kade het meest populair zijn, met veel klasse I en II vermelde gebouwen en traditionele cafés te verkennen, evenals het aanbieden van bezoekers korte cruises rond de haven en Brownsea eiland in de buurt van de havens mond.


Guernsey Informatie

Guernsey is een Brits Gebiedsdeel van de Kroon in het Engels Kanaal ongeveer 30 mijl uit van Normandië kust van Frankrijk. Guernsey biedt een fantastische mix van Britse en Franse culturen in combinatie met uitstekende weersomstandigheden zoals milde winters en warme zomers

Op zijn zachtst Guernsey zeggen, heeft het allemaal.; de beste van de hedendaagse leven met bistro eten en levendige pubs aan voortreffelijke up market en high street winkels, samen met mijl lange zandstranden, adembenemende landschappen, prachtige wandelingen en puur adembenemende bloemenpracht rondom het eiland.

hoe meer enthousiaste bezoeker, zijn er ook activiteiten, zoals surfen, duiken, fietsen en paardrijden. Guernsey ferry terminal is gelegen in de haven van St. Peter's die gemakkelijk toegankelijk is vanuit alle delen van het eiland.