Poole Guernsey Veerboot

kaart
 • Poole naar Guernsey
  Vergelijk tijden en prijzen voor Poole naar Guernsey

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Poole naar Guernsey
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

Alternatieve Routes

 • Portsmouth - Saint Peter Port
  4 overtochten per week
  7 uur

Speciale aanbieding

Poole Information

Poole is gelegen aan de zuidkust van Engeland, en ligt op 20 mijl ten oosten van Dorchester. Bournemouth grenst aan Poole op zijn oostelijke rand toenemend al groot aantal stranden en attracties van de stad. meest bezochte attracties Poole's liggen dicht bij de haven met de kade het meest populair zijn, met veel klasse I en II vermelde gebouwen en traditionele cafΘs te verkennen, evenals het aanbieden van bezoekers korte cruises rond de haven en Brownsea eiland in de buurt van de havens mond.


Guernsey Informatie

Guernsey is een Brits Gebiedsdeel van de Kroon in het Engels Kanaal ongeveer 30 mijl uit van Normandiδ kust van Frankrijk. Guernsey biedt een fantastische mix van Britse en Franse culturen in combinatie met uitstekende weersomstandigheden zoals milde winters en warme zomers

Op zijn zachtst Guernsey zeggen, heeft het allemaal.; de beste van de hedendaagse leven met bistro eten en levendige pubs aan voortreffelijke up market en high street winkels, samen met mijl lange zandstranden, adembenemende landschappen, prachtige wandelingen en puur adembenemende bloemenpracht rondom het eiland.

hoe meer enthousiaste bezoeker, zijn er ook activiteiten, zoals surfen, duiken, fietsen en paardrijden. Guernsey ferry terminal is gelegen in de haven van St. Peter's die gemakkelijk toegankelijk is vanuit alle delen van het eiland.

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen