Ferry naar Jersey

kaart
 • Jersey
  Vergelijk tijden en prijzen voor Jersey

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Jersey
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Jersey
  Ontdek veerboten van en naar Jersey

  Vind de beste tarieven op AFerry

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Jersey Routes

Speciale aanbieding

Ferrysavers maakt het eenvoudig om een goedkope Jersey ferry reserveren om Guernsey , Poole , Portsmouth , St Malo en Weymouth , of dat u kan Jersey ferry overtocht prijzen route, de exploitant en de tijd te vergelijken met behulp van onze vergelijking motor boven.

 • gebruik Ferrysavers kun je veilig een veerboot van Jersey te boeken naar Guernsey, Poole, Portsmouth, St Malo en Weymouth met Condor Ferries

Hier komt onze meest recente informatie over goedkope Jersey veerboten, waaronder ticketprijzen, kruising tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

Laatste prijzen

Traject prijs Details tarief
Saint Malo - Saint Helier
(Condor Ferries)
€ 295
 • Geboekt: donderdag 10 september 2020
 • Reizen: zaterdag 14 november 2020 - zaterdag 14 november 2020
 • Auto + 3
Poole - Saint Helier
(Condor Ferries)
€ 416
 • Geboekt: maandag 14 september 2020
 • Reizen: maandag 28 september 2020 - vrijdag 2 oktober 2020
 • Auto + 2

The Jersey veerhaven bevindt zich in St. Helier, charmant en pittoreske hoofdstad van het eiland. Jersey is het grootste van de Kanaaleilanden op negen mijl door vijf, en is de thuisbasis van meer dan vijftig mijl van de prachtige kustlijn met zandstranden en indrukwekkende kliffen. St. Helier herbergt ook een aantal fantastische BTW-free winkelen, evenals een aantal boeiende musea waarin de gevarieerde geschiedenis van Jersey en een prachtige waterkant, compleet met een-jacht gevulde haven.

Elk jaar Jersey en het is betoverend mix van het Verenigd Koninkrijk en het vasteland van Europa, trekt vele duizenden bezoekers, vooral tijdens de zomermaanden, dankzij de uitstekende combinatie van een prachtig landschap, vriendelijke sfeer en de prachtige stranden waar men kan genieten van een aantal activiteiten, zoals surfen of duiken , of gewoon ontspannen en tot rust komen.

Jersey Kaart

Bekijk map

Havenadres

Condor Ferries

The Elizabeth Terminal, St Helier, Channel Islands

Manche Iles Express

Gorey Pier, JE3 6AH, Jersey, Channel Islands

Manche Iles Express

Gorey Pier, JE3 6AH, Jersey, Channel Islands