Jersey St Malo Ferry

kaart
 • Jersey naar St Malo
  Vergelijk tijden en prijzen voor Jersey naar St Malo

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Jersey naar St Malo
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

Ophalen prijsopgave

 • 1-overtochten dagelijks
  1 uur 15 min
  Geef prijs aan

Snel een goedkope Jersey naar St Malo ferries hier met Ferrysavers. De Jersey naar St Malo ferry route wordt uitsluitend verzorgd door Condor Ferries biedt een nuttig verbinding van de Kanaaleilanden naar Frankrijk. Ferrysavers alle prijzen en tijden voor Jersey vergelijken met St Malo te helpen bij het vinden van de beste deals, maar als dat zullen we ook vergelijken met 5 andere routes om u te helpen aankomt in Frankrijk ontspannen en verfrist, wetende dat je kreeg een goede deal:

 • Jersey Gorey naar Carteret
 • Jersey St. Helier naar Carteret
 • Jersey St. Helier Granville
 • Jersey naar Carteret
 • Jersey naar Granville

Jersey naar St Malo ferries met Condor Ferries zijn comfortabel en bieden moderne faciliteiten om uw vakantie te beginnen het moment dat je aan boord stapt. Ferrysavers heeft altijd de goedkoopste prijzen voor Condor Ferries en geweldige aanbiedingen om je te helpen te besparen op uw reis.

Zie hieronder voor ferry tijden en gedetailleerde handleidingen over Jersey en St Malo.

Zie de laatste goedkope aanbiedingen & deals

 • Saint Helier - Saint Malo

  Auto + 2
  Reizen: woensdag 13 mei 2020
  vanaf: € 124
  Condor Ferries

Speciale aanbieding

Jersey Informatie

De Jersey veerhaven bevindt zich in St. Helier, charmant en pittoreske hoofdstad van het eiland. Jersey is het grootste van de Kanaaleilanden op negen mijl door vijf, en is de thuisbasis van meer dan vijftig mijl van de prachtige kustlijn met zandstranden en indrukwekkende kliffen. St. Helier herbergt ook een aantal fantastische BTW-free winkelen, evenals een aantal boeiende musea waarin de gevarieerde geschiedenis van Jersey en een prachtige waterkant, compleet met een-jacht gevulde haven.

Elk jaar Jersey en het is betoverend mix van het Verenigd Koninkrijk en het vasteland van Europa, trekt vele duizenden bezoekers, vooral tijdens de zomermaanden, dankzij de uitstekende combinatie van een prachtig landschap, vriendelijke sfeer en de prachtige stranden waar men kan genieten van een aantal activiteiten, zoals surfen of duiken , of gewoon ontspannen en tot rust komen.


St Malo Informatie

St Malo haven wordt door velen beschouwd als de perfecte uitvalsbasis om de geneugten van het westen van Frankrijk verder te verkennen. St Malo haven kan worden bereikt vanuit het zuiden op de N137 of via de D76 en op de D2. Vanuit het westen gebruik maken van de N176/E401. De ferry terminal is duidelijk aangegeven.

Er is veel te bewonderen over Saint Malo. Ontdek de kleine straatjes, genieten van de fascinerende winkels vol met lokale ambachten of misschien op open markten. St. Malo staat vol met voorbeelden van prachtige gebouwen en attracties die een rijk historisch wandtapijt verbeelden, met inbegrip van de prachtige kathedraal, de Stad Geschiedenis en Wax musea en de oude markthal.