St Malo Jersey Veerboot

kaart
 • St Malo naar Jersey
  Vergelijk tijden en prijzen voor St Malo naar Jersey

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • St Malo naar Jersey
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

Ophalen prijsopgave

 • 1-overtochten dagelijks
  1 uur 25 min
  Geef prijs aan

Snel een goedkope St Malo naar Jersey veerboten hier met Ferrysavers. De St Malo naar Jersey ferry route wordt uitsluitend verzorgd door Condor Ferries het verstrekken van een handige verbinding van Frankrijk naar de Kanaaleilanden. Ferrysavers alle prijzen en tijden voor St Malo naar Jersey vergelijken helpen bij het vinden van de beste deals, maar als dat zullen we ook te vergelijken met 4 andere routes om u te helpen te komen in de Kanaaleilanden ontspannen en verfrist, wetende dat je kreeg een geweldige deal:

 • Carteret naar Jersey St. Helier
 • Carteret naar Jersey
 • Granville naar Jersey St. Helier
 • Granville naar Jersey

St Malo naar Jersey ferries met Condor Ferries zijn comfortabel en bieden moderne faciliteiten om uw vakantie te beginnen het moment dat je aan boord stapt. Ferrysavers heeft altijd de goedkoopste prijzen voor Condor Ferries en geweldige aanbiedingen om je te helpen te besparen op uw reis.

Zie hieronder voor ferry tijden en gedetailleerde handleidingen over St Malo en Jersey.

Zie de laatste goedkope aanbiedingen & deals

 • Saint Malo - Saint Helier

  Voetpassagier + 1
  Reizen: maandag 13 juli 2020
  vanaf: € 41
  Condor Ferries

Speciale aanbieding

St Malo Informatie

St Malo haven wordt door velen beschouwd als de perfecte uitvalsbasis naar verder van de geneugten van het westen van Frankrijk te verkennen. St Malo haven kan worden bereikt vanuit het zuiden op de N137 of via de D76 en op de D2. Vanuit het westen gebruik maken van de N176/E401. De ferry terminal is duidelijk aangegeven.

Er is veel te bewonderen over Saint Malo. Ontdek de kleine straatjes, genieten van de fascinerende winkels vol met lokale ambachten of misschien op open markten. St. Malo staat vol met voorbeelden van prachtige gebouwen en attracties die een rijk historisch wandtapijt verbeelden, met inbegrip van de prachtige kathedraal, de Stad Geschiedenis en Wax musea en de oude markthal.


Jersey Information

de Jersey veerhaven bevindt zich in St. Helier, charmant en pittoreske hoofdstad van het eiland. Jersey is het grootste van de Kanaaleilanden op negen mijl door vijf, en is de thuisbasis van meer dan vijftig mijl van de prachtige kustlijn met zandstranden en indrukwekkende kliffen. St. Helier herbergt ook een aantal fantastische BTW-free winkelen, evenals een aantal boeiende musea waarin de gevarieerde geschiedenis van Jersey en een prachtige waterkant, compleet met een-jacht gevulde haven.

Elk jaar Jersey en het is betoverend mix van het Verenigd Koninkrijk en het vasteland van Europa, trekt vele duizenden bezoekers, vooral tijdens de zomermaanden, dankzij de uitstekende combinatie van een prachtig landschap, vriendelijke sfeer en de prachtige stranden waar men kan genieten van een aantal activiteiten, zoals surfen of duiken , of gewoon ontspannen en tot rust komen.