Weymouth Veerboot haven

kaart
 • Weymouth
  Vergelijk tijden en prijzen voor Weymouth

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Weymouth
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Weymouth
  Ontdek veerboten van en naar Weymouth

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Vind uw ideale goedkope Weymouth cross channel veerboot naar Guernsey , Jersey of St. Malo met Ferrysavers, of gebruik de real-time prijsvergelijkingssysteem om te zoeken naar goedkope veerboten naar Frankrijk en de Kanaaleilanden.

 • Met Ferrysavers u kunt veilig boek een Weymouth veerboot naar Guernsey, Jersey en St.Malo op Condor's veerboten

Hier vind je informatie over goedkope Weymouth veerboten naar het Isle of Wight, met inbegrip van ticketprijzen, het oversteken van tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

Gelegen aan de zuidkust van Engeland in Dorset, Weymouth is onovertroffen voor puur plezier en vermaak, en is een toeristische trekpleister sinds de 18e eeuw. In de buurt van de pittoreske haven, waar Thomas Hardy ooit woonde zijn verschillende attracties, zoals winkels en restaurants en een prachtig strand en de zee achtbanen en attracties voor de kinderen.

Weymouth heeft meer te bieden aan bezoekers dan een ontspannen strandvakantie, zoals een locatie aan zee zijn er vele watersporten aangeboden, zoals windsurfen, surfen en dinghy zeilen. Weymouth is bekend om zijn geweldige Georgische architectuur en heeft een brede selectie van goedkope cafΘs, bars en restaurants.

Weymouth Kaart

Bekijk map

Havenadres

Condor Ferries

The Quay, Weymouth, Dorset, DT4 8DX, United Kingdom

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen