St Malo Ferry Port

kaart
 • St Malo
  Vergelijk tijden en prijzen voor St Malo

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • St Malo
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • St Malo
  Ontdek veerboten van en naar St Malo

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Snel boek een goedkope cross channel veerboot van St Malo naar de Kanaaleilanden of England met Ferrysavers, met inbegrip van routes naar Jersey , Poole en Weymouth .

Hier vind je informatie over goedkope St Malo cross channel veerboten, waaronder de hoogte van ticketprijzen, het oversteken van tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

St Malo haven wordt door velen beschouwd als de perfecte uitvalsbasis naar verder van de geneugten van het westen van Frankrijk te verkennen. St Malo haven kan worden bereikt vanuit het zuiden op de N137 of via de D76 en op de D2. Vanuit het westen gebruik maken van de N176/E401. De ferry terminal is duidelijk aangegeven.

Er is veel te bewonderen over Saint Malo. Ontdek de kleine straatjes, genieten van de fascinerende winkels vol met lokale ambachten of misschien op open markten. St. Malo staat vol met voorbeelden van prachtige gebouwen en attracties die een rijk historisch wandtapijt verbeelden, met inbegrip van de prachtige kathedraal, de Stad Geschiedenis en Wax musea en de oude markthal.

St Malo Kaart

Bekijk map

Havenadres

Brittany Ferries

Gare Maritime du Naye, 35400 St Malo, France

Condor Ferries

Gare Maritime du Naye, 35400 St Malo, France

Compagnies Corsair

Gare maritime de la Bourse, St Malo, 35400 St Malo, France

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen