St Malo Portsmouth Veerboot

kaart
 • St Malo naar Portsmouth
  Vergelijk tijden en prijzen voor St Malo naar Portsmouth

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • St Malo naar Portsmouth
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

Ophalen prijsopgave

 • 6 overtochten per week
  8 uur 50 min
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

Snel een goedkope St Malo naar Portsmouth veerboten hier met Ferrysavers. De St Malo naar Portsmouth ferry route wordt uitsluitend bediend door Brittany Ferries het verstrekken van een handige verbinding van Frankrijk naar Engeland. Ferrysavers alle prijzen en tijden voor St Malo naar Portsmouth te vergelijken met helpen bij het vinden van de beste deals en komen in Engeland ontspannen en verfrist, wetende dat je kreeg een goede deal.

St Malo naar Portsmouth ferry met Brittany Ferries zijn comfortabel en bieden moderne faciliteiten om uw vakantie te beginnen het moment dat je aan boord stapt. Ferrysavers heeft altijd de goedkoopste prijzen voor Brittany Ferries en geweldige aanbiedingen om je te helpen te besparen op uw reis.

Zie hieronder voor ferry tijden en gedetailleerde handleidingen over St Malo en Portsmouth.

Zie de laatste goedkope aanbiedingen & deals

 • Saint Malo - Portsmouth

  Auto + 2
  Reizen: zaterdag 7 maart 2020
  vanaf: € 261
  Brittany Ferries

Speciale aanbieding

St Malo Informatie

St Malo haven wordt door velen beschouwd als de perfecte uitvalsbasis naar verder van de geneugten van het westen van Frankrijk te verkennen. St Malo haven kan worden bereikt vanuit het zuiden op de N137 of via de D76 en op de D2. Vanuit het westen gebruik maken van de N176/E401. De ferry terminal is duidelijk aangegeven.

Er is veel te bewonderen over Saint Malo. Ontdek de kleine straatjes, genieten van de fascinerende winkels vol met lokale ambachten of misschien op open markten. St. Malo staat vol met voorbeelden van prachtige gebouwen en attracties die een rijk historisch wandtapijt verbeelden, met inbegrip van de prachtige kathedraal, de Stad Geschiedenis en Wax musea en de oude markthal.


Portsmouth Information

een van de drukste en belangrijkste havens van Engeland, is Portsmouth haven gelegen aan de zuidelijke kust en dankzij de lokale bus netwerken van Engeland en het wegennet is het slechts een korte rit van het centrum van de stad. Een van de grootste en drukste havens in het Verenigd Koninkrijk, Portsmouth heeft een scala aan faciliteiten voor passagiers, waaronder een café, bar, wisselkantoor, ATM en 516 ruimte parkeergarage.

Portsmouth is de enige stad in Engeland te zijn gebouwd op een eiland, en de stad is ook de historische thuisbasis van de Royal Navy en heeft 's werelds oudste, nog werkende droogdok. droogdokken van de stad trekken veel bezoekers, omdat ze op dit moment het huis van drie Britse slagschepen, de meest bekende van hen, de H.M.S Victory. Maar attracties van Portsmouth niet stoppen met de droogdokken en Naval Center, de waterkant huizen, de toren van de Spinnaker, een breed scala aan winkels en boetieks, evenals vele restaurants en cafés voor bezoekers om te ontspannen en tot rust komen in.