Cherbourg Poole Ferry

kaart
 • Cherbourg naar Poole
  Vergelijk tijden en prijzen voor Cherbourg naar Poole

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Cherbourg naar Poole
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

Ophalen prijsopgave

 • 7 overtochten per week
  4 uur 15 min
  Geef prijs aan

Snel een goedkope Cherbourg naar Poole veerboten hier met Ferrysavers. De Cherbourg naar Poole ferry route wordt uitsluitend bediend door Brittany Ferries het verstrekken van een handige verbinding van Frankrijk naar Engeland. Ferrysavers alle prijzen en tijden vergelijken Cherbourg naar Poole te helpen bij het vinden van de beste deals, maar als dat zullen we ook vergelijken met Cherbourg naar Portsmouth te helpen je aankomt in Engeland ontspannen en verfrist, wetende dat je kreeg een goede deal.

Cherbourg naar Poole ferry met Brittany Ferries zijn comfortabel en bieden moderne faciliteiten om uw vakantie te beginnen het moment dat je aan boord stapt. Ferrysavers heeft altijd de goedkoopste prijzen voor Brittany Ferries en geweldige aanbiedingen om je te helpen te besparen op uw reis.

Zie hieronder voor ferry tijden en gedetailleerde handleidingen over Cherbourg en Poole.

Zie de laatste goedkope aanbiedingen & deals

 • Cherbourg Octeville - Poole

  Auto + 1
  Reizen: woensdag 9 oktober 2019
  vanaf: € 101,34
  Brittany Ferries

Speciale aanbieding

Cherbourg Information

De haven van Cherbourg is één van de meest populaire toegangspunten in Frankrijk uit het Verenigd Koninkrijk. Cherbourg links naar Bretagne via de E03 en Caen en de Loire-vallei via de E46 en de N132. Op de N13 van Parijs en Caen, volg borden naar Cherbourg veerhaven.

Officieel bekend als Cherbourg-Octeville, deze schilderachtige havenstad is de poort naar Normandië. Ondanks het feit dat gewoon het best bekend als een aankomst bestemming, zodra je langs de haven muren vindt u een charmante locatie met veel te ontdekken vinden. Cherbourg ligt op het schiereiland Cotentin, die is de thuisbasis van enkele spectaculaire kustlijn en tal van veilige zandstranden. In de haven is La Cité de la Mer, waar u het grootste aquarium van Europa en een nucleaire onderzeeër vindt.

De stad herbergt vele restaurants met een uitstekende keuken, boetieks, 19e-eeuwse tuinen en veel open lucht markten met de meest verse voedingsmiddelen. Het landschap van de Val de Saire gebied, ten oosten van Cherbourg, en het schiereiland 's-Gravenhage, in het westen, hebben ook veel te bieden.


Poole Information

Poole ligt aan de zuidkust van Engeland, en ligt op 20 mijl ten oosten van Dorchester. Bournemouth grenst aan Poole op zijn oostelijke rand toenemend al groot aantal stranden en attracties van de stad. meest bezochte attracties Poole's liggen dicht bij de haven met de kade het meest populair zijn, met veel klasse I en II vermelde gebouwen en traditionele cafés te verkennen, evenals het aanbieden van bezoekers korte cruises rond de haven en Brownsea eiland in de buurt van de havens mond.

Alternatieve Routes