Dieppe Newhaven Ferry

kaart
 • Dieppe naar Newhaven
  Vergelijk tijden en prijzen voor Dieppe naar Newhaven

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Dieppe naar Newhaven
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 2-overtochten dagelijks
  4 uur
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

Snel een goedkope Dieppe naar Newhaven veerboten hier met Ferrysavers. De Dieppe naar Newhaven ferry route wordt uitsluitend verzorgd door DFDS het verstrekken van een handige verbinding van Frankrijk naar Engeland. Ferrysavers alle prijzen en tijden vergelijken Dieppe naar Newhaven te helpen bij het vinden van de beste deals, maar als dat zullen we ook vergelijken met Caen naar Portsmouth en Le Havre naar Portsmouth te helpen je aankomt in Engeland ontspannen en verfrist, wetende dat je hebt een geweldige deal.

Dieppe naar Newhaven ferries met DFDS zijn comfortabel en bieden moderne faciliteiten om uw vakantie te beginnen het moment dat je aan boord stapt. Ferrysavers heeft altijd de goedkoopste prijzen voor DFDS en geweldige aanbiedingen om je te helpen te besparen op uw reis.

Zie hieronder voor ferry tijden en gedetailleerde handleidingen over Dieppe en Newhaven.

Zie de laatste goedkope aanbiedingen & deals

 • Dieppe - Newhaven

  Auto + 2
  Reizen: zaterdag 18 juli 2020
  vanaf: € 83
  DFDS

Speciale aanbieding

Dieppe Informatie

Dieppe is de ideale haven voor de passagiers die reizen naar of van Parijs, omdat het de dichtstbijzijnde haven naar de beroemde Franse hoofdstad. Duidelijk aangegeven vanaf de rand van de stad, de haven biedt passagiers een aantrekkelijk alternatief voor Calais.

Dieppe heeft een lange maritieme geschiedenis en is beroemd in Frankrijk en daarbuiten voor haar top-klasse zee eten, met name de sint-jakobsschelpen die een culinaire specialiteit. De stad is ook bekend om zijn jaarlijkse Festival van de Vlieger, die duizenden toeristen trekt naar de stad ieder jaar in september aan de festiviteiten te genieten en bewonder de uitgebreide selectie van vliegers sieren de hemel.

ligt op een heuvel in het westen eind van de stad het Kasteel Museum speelt gastheer voor een verscheidenheid aan werken van Franse kunstenaars. Veel van deze werken hebben een maritiem thema in overeenstemming met de belangrijkste industrieën van de stad.


Newhaven Information

Newhaven is een klein dorpje gelegen langs de zuidkust van Engeland. Newhaven de veerhaven ligt op de oostelijke oever van de rivier de Ouse en beschikt over uitstekende verbindingen met het centrum van de stad en de omliggende dorpen in het gebied als gevolg van de wegen- en spoorwegnet.

Newhaven huizen vele uitstekende cafés en pubs voor bezoekers om te ontspannen in voor hun veerboot. Veel reizigers gebruiken Newhaven als tussenstop op weg naar Frankrijk en daarbuiten, maar het dorp is niet helemaal zonder attracties, veel bezoekers nemen de tijd voor hun ferry om een wandeling rond Paradise Park te nemen, of maak een uitstapje naar Newhaven Fort.