Caen Portsmouth Veerboot

kaart
 • Caen naar Portsmouth
  Vergelijk tijden en prijzen voor Caen naar Portsmouth

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Caen naar Portsmouth
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

Ophalen prijsopgave

 • 2-overtochten dagelijks
  5 uur 45 min
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

Snel boeken Caen naar Portsmouth veerboten hier met Ferrysavers. De Caen naar Portsmouth ferry route wordt uitsluitend bediend door Brittany Ferries het verstrekken van een handige verbinding van Frankrijk naar Engeland. Ferrysavers alle prijzen en tijden vergelijken Caen naar Portsmouth te helpen bij het vinden van de beste deals, maar als dat zullen we ook vergelijken met Dieppe naar Newhaven en Le Havre naar Portsmouth te helpen je aankomt in Engeland ontspannen en verfrist, wetende dat je hebt een geweldige deal.

Caen naar Portsmouth ferry met Brittany Ferries zijn comfortabel en bieden moderne faciliteiten om uw vakantie te beginnen het moment dat je aan boord stapt. Ferrysavers heeft altijd de goedkoopste prijzen voor Brittany Ferries en geweldige aanbiedingen om je te helpen te besparen op uw reis.

Zie hieronder voor ferry tijden en gedetailleerde handleidingen over Caen en Portsmouth.

Zie de laatste goedkope aanbiedingen & deals

 • Caen - Portsmouth

  Auto + 1
  Reizen: donderdag 27 februari 2020
  vanaf: € 117
  Brittany Ferries

Speciale aanbieding

Caen Informatie

Caen veerhaven ligt op ongeveer 3 mijl van Caen Ouistreham Harbor en is duidelijk bewegwijzerd van Caen en het omliggende gebied. Een grote universiteitsstad, Caen heeft zijn eigen historische kasteel en twee prachtige abdijen. Na de Tweede Wereldoorlog 2 werd de stad achtergelaten verwoest door bombardementen, maar het is erin geslaagd om zich weer op te bouwen naar het levendige centrum het nu is geworden. interessante musea en grote winkels van de stad, samen met haar rijke geschiedenis te combineren om ervoor te zorgen dat Caen is meer dan alleen een haven; Het is een populaire toeristische bestemming op zich.


Portsmouth Informatie

Een van de drukste en belangrijkste havens van Engeland, Portsmouth haven is gelegen aan de zuidelijke kust en dankzij de Engeland lokale bus netwerken en het wegennet is het slechts een korte rit van het centrum van de stad. Een van de grootste en drukste havens in het Verenigd Koninkrijk, Portsmouth heeft een scala aan faciliteiten voor passagiers, waaronder een café, bar, wisselkantoor, ATM en 516 ruimte parkeergarage.

Portsmouth is de enige stad in Engeland te zijn gebouwd op een eiland, en de stad is ook de historische thuisbasis van de Royal Navy en heeft 's werelds oudste, nog werkende droogdok. droogdokken van de stad trekken veel bezoekers, omdat ze op dit moment het huis van drie Britse slagschepen, de meest bekende van hen, de H.M.S Victory. Maar attracties van Portsmouth niet stoppen met de droogdokken en Naval Center, de waterkant huizen, de toren van de Spinnaker, een breed scala aan winkels en boetieks, evenals vele restaurants en cafés voor bezoekers om te ontspannen en tot rust komen in.