Portsmouth St Malo Veerboot

kaart
 • Portsmouth naar St Malo
  Vergelijk tijden en prijzen voor Portsmouth naar St Malo

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Portsmouth naar St Malo
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

Ophalen prijsopgave

 • 6 overtochten per week
  10 uur 45 min
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

Snel een goedkope Portsmouth naar St Malo ferries hier met Ferrysavers. De Portsmouth naar St Malo ferry route wordt uitsluitend bediend door Brittany Ferries het verstrekken van een handige verbinding van Engeland naar Frankrijk. Ferrysavers alle prijzen en tijden voor Portsmouth te vergelijken met St Malo te helpen bij het vinden van de beste deals en komen in Frankrijk ontspannen en verfrist, wetende dat je kreeg een goede deal.

Portsmouth naar St Malo ferries met Brittany Ferries zijn comfortabel en bieden moderne faciliteiten om uw vakantie te beginnen het moment dat je aan boord stapt. Ferrysavers heeft altijd de goedkoopste prijzen voor Brittany Ferries en geweldige aanbiedingen om je te helpen te besparen op uw reis.

Zie hieronder voor ferry tijden en gedetailleerde handleidingen over Portsmouth en St Malo.

Zie de laatste goedkope aanbiedingen & deals

 • Portsmouth - Saint Malo

  Auto + 2
  Reizen: woensdag 22 april 2020
  vanaf: € 223
  Brittany Ferries

Speciale aanbieding

Portsmouth Informatie

Een van de drukste en belangrijkste havens van Engeland, Portsmouth haven is gelegen aan de zuidelijke kust en dankzij de lokale bus netwerken van Engeland en het wegennet is het slechts een korte reis van de stad centrum. Een van de grootste en drukste havens in het Verenigd Koninkrijk, Portsmouth heeft een scala aan faciliteiten voor passagiers, waaronder een café, bar, wisselkantoor, ATM en 516 ruimte parkeergarage.

Portsmouth is de enige stad in Engeland te zijn gebouwd op een eiland, en de stad is ook de historische thuisbasis van de Royal Navy en heeft 's werelds oudste, nog werkende droogdok. droogdokken van de stad trekken veel bezoekers, omdat ze op dit moment het huis van drie Britse slagschepen, de meest bekende van hen, de H.M.S Victory. Maar attracties van Portsmouth niet stoppen met de droogdokken en Naval Center, de waterkant huizen, de toren van de Spinnaker, een breed scala aan winkels en boetieks, evenals vele restaurants en cafés voor bezoekers om te ontspannen en tot rust komen in.


St Malo Informatie

St Malo haven wordt door velen beschouwd als de perfecte uitvalsbasis om de geneugten van het westen van Frankrijk verder te verkennen. St Malo haven kan worden bereikt vanuit het zuiden op de N137 of via de D76 en op de D2. Vanuit het westen gebruik maken van de N176/E401. De ferry terminal is duidelijk aangegeven.

Er is veel te bewonderen over Saint Malo. Ontdek de kleine straatjes, genieten van de fascinerende winkels vol met lokale ambachten of misschien op open markten. St. Malo staat vol met voorbeelden van prachtige gebouwen en attracties die een rijk historisch wandtapijt verbeelden, met inbegrip van de prachtige kathedraal, de Stad Geschiedenis en Wax musea en de oude markthal.