Poole Cherbourg Veerboot

kaart
  • Poole naar Cherbourg
    Vergelijk tijden en prijzen voor Poole naar Cherbourg

    Vind de beste tarieven op AFerry

  • Poole naar Cherbourg
    Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

    Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

Alternatieve Routes

Speciale aanbieding

Poole Information

Poole is gelegen aan de zuidkust van Engeland, en ligt op 20 mijl ten oosten van Dorchester. Bournemouth grenst aan Poole op zijn oostelijke rand toenemend al groot aantal stranden en attracties van de stad. meest bezochte attracties Poole's liggen dicht bij de haven met de kade het meest populair zijn, met veel klasse I en II vermelde gebouwen en traditionele cafΘs te verkennen, evenals het aanbieden van bezoekers korte cruises rond de haven en Brownsea eiland in de buurt van de havens mond.


Cherbourg Information

de haven van Cherbourg is ΘΘn van de meest populaire toegangspunten in Frankrijk uit het Verenigd Koninkrijk. Cherbourg links naar Bretagne via de E03 en Caen en de Loire-vallei via de E46 en de N132. Op de N13 van Parijs en Caen, volg borden naar Cherbourg veerhaven.

Officieel bekend als Cherbourg-Octeville, deze schilderachtige havenstad is de poort naar Normandiδ. Ondanks het feit dat gewoon het best bekend als een aankomst bestemming, zodra je langs de haven muren vindt u een charmante locatie met veel te ontdekken vinden. Cherbourg ligt op het schiereiland Cotentin, die is de thuisbasis van enkele spectaculaire kustlijn en tal van veilige zandstranden. In de haven is La CitΘ de la Mer, waar u het grootste aquarium van Europa en een nucleaire onderzeeδr vindt.

De stad herbergt vele restaurants met een uitstekende keuken, boetieks, 19e-eeuwse tuinen en veel open lucht markten met de meest verse voedingsmiddelen. Het landschap van de Val de Saire gebied, ten oosten van Cherbourg, en het schiereiland 's-Gravenhage, in het westen, hebben ook veel te bieden.

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen