Poole Cherbourg Veerboot

kaart
 • Poole naar Cherbourg
  Vergelijk tijden en prijzen voor Poole naar Cherbourg

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Poole naar Cherbourg
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

Ophalen prijsopgave

 • 7 overtochten per week
  4 uur 15 min
  Geef prijs aan

Snel boeken Poole naar Cherbourg veerboten hier met Ferrysavers. De Poole naar Cherbourg ferry route wordt uitsluitend bediend door Brittany Ferries het verstrekken van een handige verbinding van Engeland naar Frankrijk. Ferrysavers alle prijzen en tijden vergelijken Poole naar Cherbourg te helpen bij het vinden van de beste deals, maar als dat zullen we ook vergelijken met Portsmouth naar Cherbourg te helpen je aankomt in Frankrijk ontspannen en verfrist, wetende dat je kreeg een goede deal.

Poole naar Cherbourg ferry met Brittany Ferries zijn comfortabel en bieden moderne faciliteiten om uw vakantie te beginnen het moment dat je aan boord stapt. Ferrysavers heeft altijd de goedkoopste prijzen voor Brittany Ferries en geweldige aanbiedingen om je te helpen te besparen op uw reis.

Zie hieronder voor ferry tijden en gedetailleerde handleidingen over Poole en Cherbourg.

Speciale aanbieding

Poole Information

Poole is gelegen aan de zuidkust van Engeland, en ligt op 20 mijl ten oosten van Dorchester. Bournemouth grenst aan Poole op zijn oostelijke rand toenemend al groot aantal stranden en attracties van de stad. meest bezochte attracties Poole's liggen dicht bij de haven met de kade het meest populair zijn, met veel klasse I en II vermelde gebouwen en traditionele cafés te verkennen, evenals het aanbieden van bezoekers korte cruises rond de haven en Brownsea eiland in de buurt van de havens mond.


Cherbourg Information

de haven van Cherbourg is één van de meest populaire toegangspunten in Frankrijk uit het Verenigd Koninkrijk. Cherbourg links naar Bretagne via de E03 en Caen en de Loire-vallei via de E46 en de N132. Op de N13 van Parijs en Caen, volg borden naar Cherbourg veerhaven.

Officieel bekend als Cherbourg-Octeville, deze schilderachtige havenstad is de poort naar Normandië. Ondanks het feit dat gewoon het best bekend als een aankomst bestemming, zodra je langs de haven muren vindt u een charmante locatie met veel te ontdekken vinden. Cherbourg ligt op het schiereiland Cotentin, die is de thuisbasis van enkele spectaculaire kustlijn en tal van veilige zandstranden. In de haven is La Cité de la Mer, waar u het grootste aquarium van Europa en een nucleaire onderzeeër vindt.

De stad herbergt vele restaurants met een uitstekende keuken, boetieks, 19e-eeuwse tuinen en veel open lucht markten met de meest verse voedingsmiddelen. Het landschap van de Val de Saire gebied, ten oosten van Cherbourg, en het schiereiland 's-Gravenhage, in het westen, hebben ook veel te bieden.

Alternatieve Routes