Newhaven Dieppe Veerboot

kaart
 • Newhaven naar Dieppe
  Vergelijk tijden en prijzen voor Newhaven naar Dieppe

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Newhaven naar Dieppe
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

Ophalen prijsopgave

 • 2-overtochten dagelijks
  3 uur 30 min
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

Snel een goedkope Newhaven naar Dieppe veerboten hier met Ferrysavers. De Newhaven naar Dieppe ferry route wordt uitsluitend verzorgd door DFDS het verstrekken van een handige verbinding van Engeland naar Frankrijk. Ferrysavers alle prijzen en tijden vergelijken Newhaven naar Dieppe te helpen bij het vinden van de beste deals, maar als dat zullen we ook vergelijken met Portsmouth naar Caen en Portsmouth naar Le Havre om u te helpen aankomt in Frankrijk ontspannen en verfrist, wetende dat je hebt een geweldige deal.

Newhaven naar Dieppe ferries met DFDS zijn comfortabel en bieden moderne faciliteiten om uw vakantie te beginnen het moment dat je aan boord stapt. Ferrysavers heeft altijd de goedkoopste prijzen voor DFDS en geweldige aanbiedingen om je te helpen te besparen op uw reis.

Zie hieronder voor ferry tijden en gedetailleerde handleidingen over Newhaven en Dieppe.

Zie de laatste goedkope aanbiedingen & deals

 • Newhaven - Dieppe

  Auto + 2
  Reizen: vrijdag 10 april 2020
  vanaf: € 89
  DFDS

Speciale aanbieding

Newhaven Information

Newhaven is een klein dorpje gelegen langs de zuidkust van Engeland. Newhaven de veerhaven ligt op de oostelijke oever van de rivier de Ouse en beschikt over uitstekende verbindingen met het centrum van de stad en de omliggende dorpen in het gebied als gevolg van de wegen- en spoorwegnet.

Newhaven huizen vele uitstekende cafés en pubs voor bezoekers om te ontspannen in voor hun veerboot. Veel reizigers gebruiken Newhaven als tussenstop op weg naar Frankrijk en daarbuiten, maar het dorp is niet helemaal zonder attracties, veel bezoekers nemen de tijd voor hun ferry om een wandeling rond Paradise Park te nemen, of maak een uitstapje naar Newhaven Fort.


Dieppe Informatie

Dieppe is de ideale haven voor de passagiers die reizen naar of van Parijs, omdat het de dichtstbijzijnde haven naar de beroemde Franse hoofdstad. Duidelijk aangegeven vanaf de rand van de stad, de haven biedt passagiers een aantrekkelijk alternatief voor Calais.

Dieppe heeft een lange maritieme geschiedenis en is beroemd in Frankrijk en daarbuiten voor haar top-klasse zee eten, met name de sint-jakobsschelpen die een culinaire specialiteit. De stad is ook bekend om zijn jaarlijkse Festival van de Vlieger, die duizenden toeristen trekt naar de stad ieder jaar in september aan de festiviteiten te genieten en bewonder de uitgebreide selectie van vliegers sieren de hemel.

ligt op een heuvel in het westen eind van de stad het Kasteel Museum speelt gastheer voor een verscheidenheid aan werken van Franse kunstenaars. Veel van deze werken hebben een maritiem thema in overeenstemming met de belangrijkste industrieën van de stad.