Portsmouth Caen Veerboot

kaart
 • Portsmouth naar Caen
  Vergelijk tijden en prijzen voor Portsmouth naar Caen

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Portsmouth naar Caen
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

Ophalen prijsopgave

 • 2-overtochten dagelijks
  5 uur 45 min
  Geef prijs aan

Snel een goedkope Portsmouth naar Caen veerboten hier met Ferrysavers. De Portsmouth naar Caen ferry route wordt uitsluitend bediend door Brittany Ferries het verstrekken van een handige verbinding van Engeland naar Frankrijk. Ferrysavers alle prijzen en tijden vergelijken voor Portsmouth naar Caen te helpen bij het vinden van de beste deals, maar als dat zullen we ook vergelijken met Newhaven naar Dieppe en Portsmouth naar Le Havre om u te helpen aankomt in Frankrijk ontspannen en verfrist, wetende dat je hebt een geweldige deal.

Portsmouth naar Caen ferries met Brittany Ferries zijn comfortabel en bieden moderne faciliteiten om uw vakantie te beginnen het moment dat je aan boord stapt. Ferrysavers heeft altijd de goedkoopste prijzen voor Brittany Ferries en geweldige aanbiedingen om je te helpen te besparen op uw reis.

Zie hieronder voor ferry tijden en gedetailleerde handleidingen over Portsmouth en Caen.

Zie de laatste goedkope aanbiedingen & deals

 • Portsmouth - Caen

  Auto + 2
  Reizen: woensdag 30 oktober 2019
  vanaf: € 108,37
  Brittany Ferries

Speciale aanbieding

Portsmouth Informatie

Een van de drukste en belangrijkste havens van Engeland, Portsmouth haven is gelegen aan de zuidelijke kust en dankzij de lokale bus netwerken van Engeland en het wegennet is het slechts een korte reis van de stad centrum. Een van de grootste en drukste havens in het Verenigd Koninkrijk, Portsmouth heeft een scala aan faciliteiten voor passagiers, waaronder een café, bar, wisselkantoor, ATM en 516 ruimte parkeergarage.

Portsmouth is de enige stad in Engeland te zijn gebouwd op een eiland, en de stad is ook de historische thuisbasis van de Royal Navy en heeft 's werelds oudste, nog werkende droogdok. droogdokken van de stad trekken veel bezoekers, omdat ze op dit moment het huis van drie Britse slagschepen, de meest bekende van hen, de H.M.S Victory. Maar attracties van Portsmouth niet stoppen met de droogdokken en Naval Center, de waterkant huizen, de toren van de Spinnaker, een breed scala aan winkels en boetieks, evenals vele restaurants en cafés voor bezoekers om te ontspannen en tot rust komen in.


Caen Informatie

Caen veerhaven ligt op ongeveer 3 mijl van Caen Ouistreham Harbor en is duidelijk bewegwijzerd van Caen en het omliggende gebied. Een grote universiteitsstad, Caen heeft zijn eigen historische kasteel en twee prachtige abdijen. Na de Tweede Wereldoorlog 2 werd de stad achtergelaten verwoest door bombardementen, maar het is erin geslaagd om zich weer op te bouwen naar het levendige centrum het nu is geworden. interessante musea en grote winkels van de stad, samen met haar rijke geschiedenis te combineren om ervoor te zorgen dat Caen is meer dan alleen een haven; Het is een populaire toeristische bestemming op zich.

Alternatieve Routes