Guernsey St Malo Ferry

kaart
 • Guernsey naar St Malo
  Vergelijk tijden en prijzen voor Guernsey naar St Malo

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Guernsey naar St Malo
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

Ophalen prijsopgave

 • 2 overtochten per week
  1 uur 55 min
  Geef prijs aan

Snel een goedkope Guernsey naar St Malo ferries hier met Ferrysavers. De Guernsey naar St Malo ferry route wordt uitsluitend verzorgd door Condor Ferries biedt een nuttig verbinding van de Kanaaleilanden naar Frankrijk. Ferrysavers alle prijzen en tijden voor Guernsey te vergelijken met St Malo te helpen bij het vinden van de beste deals, maar als dat zullen we ook vergelijken met Guernsey naar Carteret, Guernsey naar Dielette en Guernsey naar Granville te helpen je aankomt in Frankrijk ontspannen en verfrist , wetende dat je kreeg een goede deal.

Guernsey naar St Malo ferries met Condor Ferries zijn comfortabel en bieden moderne faciliteiten om uw vakantie te beginnen het moment dat je aan boord stapt. Ferrysavers heeft altijd de goedkoopste prijzen voor Condor Ferries en geweldige aanbiedingen om je te helpen te besparen op uw reis.

Zie hieronder voor ferry tijden en gedetailleerde handleidingen over Guernsey en St Malo.

Speciale aanbieding

Guernsey Informatie

Guernsey is een Brits Gebiedsdeel van de Kroon in het Engels Kanaal ongeveer 30 mijl uit van Normandië kust van Frankrijk. Guernsey biedt een fantastische mix van Britse en Franse culturen in combinatie met uitstekende weersomstandigheden zoals milde winters en warme zomers

Op zijn zachtst Guernsey zeggen, heeft het allemaal.; de beste van de hedendaagse leven met bistro eten en levendige pubs aan voortreffelijke up market en high street winkels, samen met mijl lange zandstranden, adembenemende landschappen, prachtige wandelingen en puur adembenemende bloemenpracht rondom het eiland.

hoe meer enthousiaste bezoeker, zijn er ook activiteiten, zoals surfen, duiken, fietsen en paardrijden. Guernsey ferry terminal is gelegen in de haven van St. Peter's die gemakkelijk toegankelijk is vanuit alle delen van het eiland.


St Malo Informatie

St Malo haven wordt gebruikt door velen als de perfecte uitvalsbasis naar verdere van de geneugten van het westen van Frankrijk te verkennen. St Malo haven kan worden bereikt vanuit het zuiden op de N137 of via de D76 en op de D2. Vanuit het westen gebruik maken van de N176/E401. De ferry terminal is duidelijk aangegeven.

Er is veel te bewonderen over Saint Malo. Ontdek de kleine straatjes, genieten de fascinerende winkels vol met lokale ambachten of misschien op open markten. St. Malo staat vol met voorbeelden van prachtige gebouwen en attracties die een rijk historisch wandtapijt verbeelden, met inbegrip van de prachtige kathedraal, de Stad Geschiedenis en Wax musea en de oude markthal.