Guernsey St Malo Ferry

kaart
 • Guernsey naar St Malo
  Vergelijk tijden en prijzen voor Guernsey naar St Malo

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Guernsey naar St Malo
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

Alternatieve Routes

 • Saint Peter Port - Cherbourg Octeville
  1 overtochten per week
  1 uur 45 min

Speciale aanbieding

Guernsey Informatie

Guernsey is een Brits Gebiedsdeel van de Kroon in het Engels Kanaal ongeveer 30 mijl uit van Normandiδ kust van Frankrijk. Guernsey biedt een fantastische mix van Britse en Franse culturen in combinatie met uitstekende weersomstandigheden zoals milde winters en warme zomers

Op zijn zachtst Guernsey zeggen, heeft het allemaal.; de beste van de hedendaagse leven met bistro eten en levendige pubs aan voortreffelijke up market en high street winkels, samen met mijl lange zandstranden, adembenemende landschappen, prachtige wandelingen en puur adembenemende bloemenpracht rondom het eiland.

hoe meer enthousiaste bezoeker, zijn er ook activiteiten, zoals surfen, duiken, fietsen en paardrijden. Guernsey ferry terminal is gelegen in de haven van St. Peter's die gemakkelijk toegankelijk is vanuit alle delen van het eiland.


St Malo Informatie

St Malo haven wordt gebruikt door velen als de perfecte uitvalsbasis naar verdere van de geneugten van het westen van Frankrijk te verkennen. St Malo haven kan worden bereikt vanuit het zuiden op de N137 of via de D76 en op de D2. Vanuit het westen gebruik maken van de N176/E401. De ferry terminal is duidelijk aangegeven.

Er is veel te bewonderen over Saint Malo. Ontdek de kleine straatjes, genieten de fascinerende winkels vol met lokale ambachten of misschien op open markten. St. Malo staat vol met voorbeelden van prachtige gebouwen en attracties die een rijk historisch wandtapijt verbeelden, met inbegrip van de prachtige kathedraal, de Stad Geschiedenis en Wax musea en de oude markthal.

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen