Poole Ferry Port

kaart
 • Poole
  Vergelijk tijden en prijzen voor Poole

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Poole
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Poole
  Ontdek veerboten van en naar Poole

  Vind de beste tarieven op AFerry

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Poole Routes

Speciale aanbieding

Vind uw ideale goedkope Poole veerboot naar cross channel veerboten van Brittany Ferries tussen Poole en Cherbourg (Frankrijk)

Zoek de meest recente informatie over goedkope Poole cross channel veerboten, waaronder ticketprijzen, het oversteken van tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

Poole is gelegen aan de zuidkust van Engeland, en ligt op 20 mijl ten oosten van Dorchester. Bournemouth grenst aan Poole op zijn oostelijke rand toenemend al groot aantal stranden en attracties van de stad. meest bezochte attracties Poole's liggen dicht bij de haven met de kade het meest populair zijn, met veel klasse I en II vermelde gebouwen en traditionele cafés te verkennen, evenals het aanbieden van bezoekers korte cruises rond de haven en Brownsea eiland in de buurt van de havens mond.

Poole Kaart

Bekijk map

Havenadres

Brittany Ferries

New Harbour Road, Poole, Dorset, BH15 4AJ, United Kingdom

Condor Ferries

The Passenger Terminal, New Harbour Road South, Hamworthy, Poole, Dorset, BH15 4AJ, United Kingdom

LD Lines

New Harbour Road, Poole, Dorset, BH15 4AJ, England