Guernsey Jersey Veerboot

kaart
 • Guernsey naar Jersey
  Vergelijk tijden en prijzen voor Guernsey naar Jersey

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Guernsey naar Jersey
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

Ophalen prijsopgave

 • 1-overtochten dagelijks
  1 uur
  Geef prijs aan

Snel een goedkope Guernsey naar Jersey veerboten hier met Ferrysavers. De Guernsey naar Jersey ferry route wordt beheerd door 2 ferrymaatschappijen, Condor Ferries en Manche Iles Express en is een binnenlandse lijn in de Kanaaleilanden. Ferrysavers alle prijzen en tijden vergelijken Guernsey naar Jersey te helpen bij het vinden van de beste deals en komen in Jersey ontspannen en verfrist, wetende dat je kreeg een goede deal.

Welke ferry bedrijf dat u kiest, vindt u moderne vinden voorzieningen en een hoge mate van comfort aan boord van uw Guernsey naar Jersey ferry. Ferrysavers heeft altijd de goedkoopste prijzen voor Condor Ferries en Manche Iles Express en grote deals om u te helpen besparen op uw reis.

Zie hieronder voor ferry tijden en gedetailleerde handleidingen over Guernsey en Jersey.

Zie de laatste goedkope aanbiedingen & deals

 • Saint Peter Port - Saint Helier

  Voetpassagier + 2
  Reizen: zaterdag 16 mei 2020
  vanaf: € 65
  Condor Ferries

Speciale aanbieding

Guernsey Informatie

Guernsey is een Brits Gebiedsdeel van de Kroon in het Engels Kanaal ongeveer 30 mijl uit van Normandië kust van Frankrijk. Guernsey biedt een fantastische mix van Britse en Franse culturen in combinatie met uitstekende weersomstandigheden zoals milde winters en warme zomers

Op zijn zachtst Guernsey zeggen, heeft het allemaal.; de beste van de hedendaagse leven met bistro eten en levendige pubs aan voortreffelijke up market en high street winkels, samen met mijl lange zandstranden, adembenemende landschappen, prachtige wandelingen en puur adembenemende bloemenpracht rondom het eiland.

hoe meer enthousiaste bezoeker, zijn er ook activiteiten, zoals surfen, duiken, fietsen en paardrijden. Guernsey ferry terminal is gelegen in de haven van St. Peter's die gemakkelijk toegankelijk is vanuit alle delen van het eiland.


Jersey Informatie

De Jersey veerhaven bevindt zich in St. Helier , charmant en pittoreske hoofdstad van het eiland. Jersey is het grootste van de Kanaaleilanden op negen mijl door vijf, en is de thuisbasis van meer dan vijftig mijl van de prachtige kustlijn met zandstranden en indrukwekkende kliffen. St. Helier herbergt ook een aantal fantastische BTW-free winkelen, evenals een aantal boeiende musea waarin de gevarieerde geschiedenis van Jersey en een prachtige waterkant, compleet met een-jacht gevulde haven.

Elk jaar Jersey en het is betoverend mix van het Verenigd Koninkrijk en het vasteland van Europa, trekt vele duizenden bezoekers, vooral tijdens de zomermaanden, dankzij de uitstekende combinatie van een prachtig landschap, vriendelijke sfeer en de prachtige stranden waar men kan genieten van een aantal activiteiten, zoals surfen of duiken , of gewoon ontspannen en tot rust komen.