LANE zee lijnen

LANE Lines
kaart
 • LANE Lines
  LANE Lines

  Boek uw overtocht met LANE Lines

 • LANE Lines
  LANE Lines

  Boek uw overtocht met LANE Lines

 • LANE Lines
  LANE Lines

  Boek uw overtocht met LANE Lines

Ferrysavers kunt u gemakkelijk vinden van uw ideale goedkope LANE zee lijnen veerboot naar het vasteland van Griekenland, Kreta, of naar de Cycladen of Ionische eilanden. LANE zee lijnen zorgen voor veerboten van en naar Piraeus , Rethymno , Kalamata en ook Kythira

op Ferrysavers die we hebben gemaakt het eenvoudig om de perfecte koopje ferry te ontdekken.; Gebruik dan onze real-time vergelijking motor, of zoeken naar goedkope veerboten naar Griekenland of Kreta.

 • LANE's meerdere veerdiensten onder andere een route die Piraeus en de Cycladen van Milos , Folegandros , Santorini , Anafi , Ios en Sikinos .
 • LANE zee lijnen hebben ook ferry route tussen Piraeus, de Ionische eilanden Kythira en Antikythera en Kissamos op de westkust van Kreta.
 • en Lane bieden ook veerboten van Kythira naar Rethymno op Kreta, en tussen Kythira en zowel Kalamata en Gytheion op de Peloponnesos schiereiland van het vasteland van Griekenland.

Overzicht

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

LANE Lines Routes

  LANE (Lasiotiki Anonimi Naftiliaki Etaria) zee lijnen

  LANE (Lasiotiki Anonimi Naftiliaki Etaria) Sea Lines werd opgericht in 1994 door de bevolking van de regio Lasithi van Kreta om te concurreren met de gevestigde exploitanten in het westen van het eiland. In 1999 ANEK Lines kocht 50% van de Kretenzische onderneming in ruil voor de veerboot f/b Ierapetra L . Oorspronkelijk LANE zee lijnen verbonden de belangrijkste steden van Lassithi prefectuur, Agios Nikolaos en Sitia, naar Piraeus, maar is sterk uitgebreid, waaronder veel van de routes formeel bediend door Anen .

  Operating 2 veerboten, de f/b Ierapetra L en f/b Vitsentzos Kornaros doel LANE is om over een vloeiende en veilige trajecten waarop een vriendelijke bemanning bereid om te helpen. Aan boord van de ferry's kunt u vele comfortabele faciliteiten, inclusief de kans om te dineren in het a la carte en self-service restaurants, een bar en een cafΘ, een kleine supermarkt, een VVV-bureau met handige informatie, hutten en zitplaatsen accommodatie te vinden, en zelfs een bar op het open terras waar u kunt genieten van een drankje in de Griekse zon als u op reis.

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen