LANE zee lijnen

LANE Lines
kaart
 • LANE Lines
  LANE Lines

  Boek uw overtocht met LANE Lines

 • LANE Lines
  LANE Lines

  Boek uw overtocht met LANE Lines

 • LANE Lines
  LANE Lines

  Boek uw overtocht met LANE Lines

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Ferrysavers kunt u gemakkelijk vinden van uw ideale goedkope LANE zee lijnen veerboot naar het vasteland van Griekenland, Kreta, of naar de Cycladen of Ionische eilanden. LANE zee lijnen zorgen voor veerboten van en naar Gytheion op de Peloponnesos schiereiland van het vasteland van Griekenland.

Overzicht

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

LANE Lines Routes

  LANE (Lasiotiki Anonimi Naftiliaki Etaria) zee lijnen

  LANE (Lasiotiki Anonimi Naftiliaki Etaria) Sea Lines werd opgericht in 1994 door de bevolking van de regio Lasithi van Kreta om te concurreren met de gevestigde exploitanten in het westen van het eiland. In 1999 Anen .

  Operating 2 veerboten, de f/b Ierapetra L en f/b Vitsentzos Kornaros doel LANE is om over een vloeiende en veilige trajecten waarop een vriendelijke bemanning bereid om te helpen. Aan boord van de ferry's kunt u vele comfortabele faciliteiten, inclusief de kans om te dineren in het a la carte en self-service restaurants, een bar en een café, een kleine supermarkt, een VVV-bureau met handige informatie, hutten en zitplaatsen accommodatie te vinden, en zelfs een bar op het open terras waar u kunt genieten van een drankje in de Griekse zon als u op reis.