Anafi Ferry Port

kaart
 • Anafi
  Vergelijk tijden en prijzen voor Anafi

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Anafi
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Anafi
  Ontdek veerboten van en naar Anafi

  Vind de beste tarieven op AFerry

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Snel boek een goedkope veerboot van Anafi naar het vasteland van Griekenland of veel van de andere Cycladen met Ferrysavers, met inbegrip van routes naar Ios , Santorini en Piraeus .

U kunt ook gebruik maken van Ferrysavers naar de meest recente informatie over goedkope Anafi veerdiensten, met inbegrip van ticketprijzen, tijden en beschikbaarheid te vinden of informatie van alle andere belangrijke Griekse eiland poorten.

Met een kleine populatie van minder dan 300 inwoners, dit eiland is vrij van massatoerisme geweest, in tegenstelling tot veel van de eilanden eromheen. Hierdoor wordt Anafi gezien als een vakantiebestemming erg laid-back, ideaal om te ontspannen op de prachtige stranden van het eiland, in het bijzonder Megalos Roukounas, misschien wel de beste strand van het hele eiland. Bijgevolg de mythologie, Apollo, een machtige Griekse God, maakte het eiland stijging van de zee, zodat de beroemde Argonauten kon worden gered van de Egeïsche Zee. Anafi is bezaaid met indrukwekkende historische locaties om te verkennen, en door het nemen van een van de pittoreske wandelroutes in de heuvels, kunt u een aantal Anafi geschiedenis te vinden voor jezelf.

Anafi Kaart

Bekijk map

Havenadres

Aegeon Pelagos

Anafi Port, Anafi Island, Cyclades, Greece