Rethymno Ferry Port

kaart
 • Rethymno
  Vergelijk tijden en prijzen voor Rethymno

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Rethymno
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Rethymno
  Ontdek veerboten van en naar Rethymno

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Ferrysavers maakt het eenvoudig om een goedkoop ferry ticket van Rethymno reserveren om href="kythera.htm"> en Kalamata , of u kunt veerboot prijzen te vergelijken van Kreta naar het vasteland van Griekenland met behulp van onze vergelijking motor boven.

 • op Ferrysavers kunt u veilig boeken een lANE zee lijnen ferry van Rethymno aan de Ionische eiland Kythira en Kalamata op de Peloponnesos

Zoek de meest recente informatie over goedkope Retymno veerboten , met inbegrip van de prijs van een kaartje, het oversteken van tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

Rethymno is een oude stad in Kreta, dat is de hoofdstad van de prefectuur Rethymnon, en de thuisbasis van een drukke haven. Rethymno is een aantrekkelijke stad die is goed beschouwd voor zijn bewaard gebleven Venetiaanse architectuur en de charme die verder gaat met zijn geschiedenis.

Rethymno heeft een oude aristocratische uitstraling, met gebouwen die dateren uit de 16e eeuw, evenals Byzantijnse en Hellenic-Romeinse overblijfselen. De kleine Venetiaanse haven en smalle straatjes toe te voegen aan de sfeer en worden bevolkt door plekken om te eten en te drinken, en de grote gemeentelijke tuinen zijn ideaal voor iedereen die op zoek zijn naar schaduw en rust. Ondertussen in het oosten strekt zich een van de langste stranden van Kreta, alle 13km ervan. Rethymno heeft ook een prachtige Venetiaanse kasteel ( "Fortetza"), dat is een van de grootste en meest indrukwekkende staande kastelen in Kreta. Andere monumenten zijn de Grote Poort, het Neratze moskee, en de Venetiaanse Loggia.

Rethymno Kaart

Bekijk map

Havenadres

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen