Kalamata Ferry Port

kaart
 • Kalamata
  Vergelijk tijden en prijzen voor Kalamata

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Kalamata
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Kalamata
  Ontdek veerboten van en naar Kalamata

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Op dit moment is het niet mogelijk om een goedkope Kalamata veerboten boeken Ferrysavers, maar we werken er hard aan om ze beschikbaar binnenkort boeken te hebben.

Kalamata is de tweede grootste stad van de Peloponnesos is. De stad is een reis-hub, met een uitstekende spoor- en wegverbindingen, evenals de veerboten.

Als een stad, Kalamata staat bekend als de 'stad van de olijfbomen, en de olijven en olijfolie staan bekend export. Kalamata olijven worden gebruikt in goede restaurants over de hele wereld, maar Kalamata is ook bekend om de 'Kalamatianos' dans en de honing, de honing bedekte vijgen en de op basis van honing sesam zoete `pasteli', dit zijn echte lokale culinaire lekkernijen. De stad heeft een prachtig historisch centrum, met prachtige neoklassieke huizen en heeft ook vele bars, restaurants en nachtclubs. Kalamata heeft ook theaters en theatrale groepen die uit te voeren tijdens de zomerperiode, en de stad is de thuisbasis van enkele lange zandstranden ideaal om te ontspannen op.

Kalamata Kaart

Bekijk map

Havenadres

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen