Kythira Ferry Port

kaart
 • Kythera
  Vergelijk tijden en prijzen voor Kythera

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Kythera
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Kythera
  Ontdek veerboten van en naar Kythera

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Op dit moment is het niet mogelijk om een goedkope Kythira ferries boeken Ferrysavers, maar we werken er hard aan om ze beschikbaar binnenkort boeken te hebben.

Ondanks de geschiedenis Kythira als een handelsroute en het feit dat de zee altijd de meest populaire manier om er naartoe te reizen is geweest, de moderne haven werd niet gebouwd tot het midden van de jaren 1990.

Kythira is technisch onderdeel van de Ionische eilanden, maar ligt op enige afstand van de andere, zowel in geografie en landschap. Historisch gezien is Kythira een kruispunt voor veel maritieme routes, en als resultaat werd be∩nvloed door verschillende culturen, zowel tot uiting in de architectuur en gewoonten. Terwijl de bevolking is afgenomen, vele duizenden Griekse afstammelingen wonen in de Verenigde Staten en Australiδ vinden hun wortels in Kythira, en een grote hoeveelheid van deze terug te komen om te bezoeken voor hun vakantie. Kythira is ook een populaire bestemming voor de Atheners om te bezoeken, maar de ongerepte stranden en traditionele offers moeten nog ontdekt worden door de meeste Noord-Europese eiland-hoppers.

Kythera Kaart

Bekijk map

Havenadres

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen