Anen Lines

ANEN
kaart
 • ANEN
  ANEN

  Boek uw overtocht met ANEN

 • ANEN
  ANEN

  Boek uw overtocht met ANEN

 • ANEN
  ANEN

  Boek uw overtocht met ANEN

Let op:. Anen Lines heeft haar werkzaamheden heeft gestaakt en is niet meer te boeken

Anen Line exploiteerde een veerdienst tussen het zuiden van het vasteland van Griekenland (Peloponnesos) en een aantal van de eilanden in het gebied, tussen de havens van Kissamos , Kythira , Kalamata en Gytheion . Anen opgehouden actief in 2009, en veel van dezelfde routes en de eilanden worden nu bediend door Lane zee lijnen .

met ferrysavers.com kunt u een goedkope ferry rond de Griekse eilanden met Blue Star Ferries boeken en Mino∩sche Line alternatieve ferry routes opereren vanuit Piraeus naar Kreta; zie de lijst van alternatieve operatoren aan de rechterkant. Voor alternatieve koopje veerboten rond Griekenland en de eilanden te gebruiken boven de real-time vergelijking engine, waar u veerboten route, de tijd en de exploitant kunnen vergelijken met het oog op de perfecte veerboot deal te vinden voor uw reis.

Overzicht

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

ANEN Routes

  Anen Lines is een Griekse ferry operator, waarvan het doel was om diensten te verlenen aan het zuiden van Griekenland, met inbegrip van westelijk Kreta, Antikythira , Kythira en het zuiden van Peloponnesos (het zuidelijke deel van het vasteland van Griekenland). Het bedrijf Anen Lines werd opgericht in 1998 uitdrukkelijk verbanden te leggen tussen deze bestemmingen te verkrijgen en te verbeteren, en ook om ze te verbinden met Piraeus.

  Anen Lines biedt u de kans om een bezoek aan deze prachtige Griekse bestemmingen en verwen uzelf met een reis was onvergetelijk, met haar altijd schijnende zon, fantastische zeeδn en mooie locaties. De Anen veerboot zelf had hutten, lounges en een keuze van self-service en α la carte restaurants.

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen