Transmanche Ferries

Transmanche Ferries
kaart
 • Transmanche Ferries
  Transmanche Ferries

  Boek uw overtocht met Transmanche Ferries

 • Transmanche Ferries
  Transmanche Ferries

  Boek uw overtocht met Transmanche Ferries

 • Transmanche Ferries
  Transmanche Ferries

  Boek uw overtocht met Transmanche Ferries

Met Transmanche ferry's die u kunt boeken een veerboot naar Dieppe in Frankrijk en een veerboot naar Newhaven in Sussex . U kunt eenvoudig en snel online boeken Ferrysavers.

Met Ferrysavers kunt u veilig een Transmanche ferry boeken een specifieke route door of vergelijk de goedkoopste prijzen door de exploitant, route en de tijd met behulp van onze real-time vergelijking motor boven. Deze pagina kan helpen bij het vinden informatie over Transmanche Ferries overtochten, waaronder de nieuwste bestemmingen en de goedkoopste tarieven.

 • Transmanche Ferries run cross channel veerdiensten naar Frankrijk tussen Dieppe (Frankrijk) en Newhaven (Engeland)
 • Tranmanche hebben 2 retour overtochten per dag met een reistijd van 3 ╜ tot 4 uur, en u kunt ook reserveren veerboten hun zusterbedrijf LD Lines' van zowel Boulogne en Le Havre naar Engeland met Ferrysavers

Overzicht

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Transmanche Ferries Routes

  Gelanceerd in 2001, Transmanche Ferries zijn nu de enige operator die op de populaire Dieppe naar Newhaven cross channel route. Transmanche werd opgericht door de Syndicat Mixte de Promotion de l'ActivitΘ Transmanche om ervoor te zorgen handel en toeristische links van de Seine Maritime en de Somme districten niet zou worden geru∩neerd door het verlies van deze veerdienst. In 2007 nam Louis Dreyfus Armateurs de leiding van het bedrijf, en het werkt nu samen met LD Lines, het geven van meer keuze en flexibiliteit voor reizigersinformatie in het westelijk Kanaal.

  Transmanche onthulde twee speciaal gebouwde veerboten in 2006, de Seven Sisters en C⌠te d'AlbΓtre . De Seven Sisters werkt op de Dieppe naar Newhaven service. Deze fantastische auto-veerboten zijn 142 meter lang, kan dragen 600 passagiers, en kruisen het Kanaal in 3 ╜ uur - een besparing van ongeveer een uur op eerdere vaartijden. Ze hebben de meest moderne van stabilisatoren en uitstekende faciliteiten om te ontspannen voor een paar uur, met inbegrip van een self-service restaurant met een verscheidenheid aan gerechten, een panoramische lounge, bar, filmvoorstellingen, en een zeer goed uitgeruste boetiek.

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen