Boulogne Ferry Port

kaart
 • Boulogne
  Vergelijk tijden en prijzen voor Boulogne

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Boulogne
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Boulogne
  Ontdek veerboten van en naar Boulogne

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Op dit moment is het niet mogelijk om een goedkope Boulogne veerboten boeken Ferrysavers, maar we werken er hard aan om ze beschikbaar binnenkort boeken te hebben.

Maar met Ferrysavers je kunt vinden goedkope ferry aanbiedingen van Dover naar de nabijgelegen havens van Calais en Dunkerque , en je kunt de prijzen van alle te vergelijken veel cross-channel veerboten tussen het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk met behulp van boven onze real-time vergelijking engine, waar u kunt zoeken op de route, tijd en operator om uw perfecte koopje overtocht te vinden.

De historische haven van Boulogne huizen een gloednieuwe, speciaal gebouwde ferry terminal, gelegen in het zuiden van de stad die duidelijk wordt aangegeven vanaf het centrum.

De stad van Boulogne (of Boulogne-Sur -Mer, is het volledige officiδle naam) is in het noorden van Frankrijk, ongeveer 30 kilometer ten zuiden van Calais. Er is een gemakkelijke toegang tot de A16, die het zuiden loopt in Parijs maken van Boulogne de ideale bestemming voor mensen die reizen naar de Franse hoofdstad en het zuiden. In de stad zelf kan de bezoeker een wandeling door de kronkelende straatjes van de historische oude stad te nemen en genieten van de 13e eeuwse architectuur van het kasteel van de stad. Voor bezoekers met een interesse in de zee Nausicaa Aquarium, het National Sea Centre van Frankrijk, is te vinden op Boulogne zee en is dagelijks geopend gedurende het hele jaar.

Boulogne Kaart

Bekijk map

Havenadres

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen