Ferry naar Duinkerken

kaart
 • Dunkerque
  Vergelijk tijden en prijzen voor Dunkerque

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Dunkerque
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Dunkerque
  Ontdek veerboten van en naar Dunkerque

  Vind de beste tarieven op AFerry

Dunkerque Routes

Speciale aanbieding

Ferrysavers maakt het eenvoudig om een goedkope veerboot naar Duinkerke (Dunkerque) boeken uit Dover of u kunt ferry prijzen te vergelijken door de route, de exploitant en tijd met behulp van onze prijsvergelijking motor boven.

met behulp van Ferrysavers kunt u snel en veilig boek een cross channel veerboot tussen Dover en Duinkerken met DFDS Seaways

Hier komt onze meest recente informatie over goedkope Duinkerken cross channel veerboten, waaronder ticketprijzen, het oversteken van tijden en beschikbaarheid, of vergelijk de hele ferry naar Frankrijk markt met Ferrysavers' vergelijking motor.

Laatste prijzen

Traject prijs Details tarief
Dover - Duinkerke
(DFDS)
€ 194
 • Geboekt: dinsdag 16 maart 2021
 • Reizen: vrijdag 23 juli 2021 - maandag 9 augustus 2021
 • Auto + 2

Over Duinkerken

De Duinkerken (ook bekend als Dunkerque) veerhaven dateert uit de 8e eeuw als een eenvoudige vissershaven. Na verloop van tijd, bekend geworden als een toevluchtsoord voor piraten die de scheepvaart in de Noordzee aasde Duinkerken haven. Vandaag de dag is Duinkerken uitgegroeid tot een prachtige badplaats. Duinkerken haven biedt alle nodige faciliteiten, waaronder een lounge.

Duinkerken is opvallend groen voor een belangrijke internationale haven en industrieel centrum, dat bulklading handvatten van over de hele wereld, maar ook als een steeds populairder ferry haven. Komend uit de richting van Belgiδ, Lille of Calais, zorg ervoor dat je op de A16. Volg de borden naar Duinkerken. Neem afrit 53 (24) en naar rechts aan het einde van de afrit. Ga rechtdoor bij de twee rotondes en volg de weg tot u bij de DFDS Seaways ferry terminal.

Dunkerque Kaart

Bekijk map

Havenadres

DFDS

Terminal Car ferry, Route du petit Denna, Port 5625, 59279 Loon-Plage, Dunkerque, France

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen