Newhaven Ferry Port

kaart
 • Newhaven
  Vergelijk tijden en prijzen voor Newhaven

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Newhaven
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Newhaven
  Ontdek veerboten van en naar Newhaven

  Vind de beste tarieven op AFerry

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Newhaven Routes

Ferrysavers maakt het eenvoudig om een goedkope Newhaven veerboot boeken naar Frankrijk of u kunt Newhaven cross channel ferry overtocht prijzen route, de exploitant en de tijd te vergelijken met behulp van onze vergelijking motor boven.

Zoek de meest recente informatie over goedkope Newhaven veerboten naar Frankrijk, met inbegrip van ticketprijzen, het oversteken van tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

Laatste prijzen

Traject prijs Details tarief
Dieppe - Newhaven
(DFDS)
€ 74
 • Geboekt: maandag 7 september 2020
 • Reizen: dinsdag 15 september 2020 (Enkele reis)
 • Auto + 1

Speciale aanbieding

Newhaven is een klein dorpje gelegen langs de zuidkust van Engeland. Newhaven de veerhaven ligt op de oostelijke oever van de rivier de Ouse en beschikt over uitstekende verbindingen met het centrum van de stad en de omliggende dorpen in het gebied als gevolg van de wegen- en spoorwegnet.

Newhaven huizen vele uitstekende cafés en pubs voor bezoekers om te ontspannen in voor hun veerboot. Veel reizigers gebruiken Newhaven als tussenstop op weg naar Frankrijk en daarbuiten, maar het dorp is niet helemaal zonder attracties, veel bezoekers nemen de tijd voor hun ferry om een wandeling rond Paradise Park te nemen, of maak een uitstapje naar Newhaven Fort.

Newhaven Kaart

Bekijk map

Havenadres

DFDS

Newhaven Ferry Port, Railway Approach, Newhaven, East Sussex, BN9 0DF, United Kingdom

DFDS

Newhaven Ferry Port, Railway Approach, Newhaven, East Sussex, BN9 0DF, United Kingdom