Dieppe Ferry Port

kaart
 • Dieppe
  Vergelijk tijden en prijzen voor Dieppe

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Dieppe
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Dieppe
  Ontdek veerboten van en naar Dieppe

  Vind de beste tarieven op AFerry

Dieppe Routes

Speciale aanbieding

Vind uw ideale goedkope ferry naar Dieppe uit Newhaven met Ferrysavers, of gebruik de real-time vergelijken prijs motor om te zoeken naar aanbiedingen op veerboten naar Frankrijk uit Engeland.

Zoek de meest recente informatie over goedkope Dieppe cross channel veerboten, waaronder ticketprijzen, het oversteken van tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

Laatste prijzen

Traject prijs Details tarief
Newhaven - Dieppe
(DFDS)
€ 434
 • Geboekt: woensdag 10 maart 2021
 • Reizen: zaterdag 24 juli 2021 - zaterdag 31 juli 2021
 • Auto + 2

Dieppe is de ideale haven voor de passagiers die reizen naar of van Parijs, omdat het de dichtstbijzijnde haven naar de beroemde Franse hoofdstad. Duidelijk aangegeven vanaf de rand van de stad, de haven biedt passagiers een aantrekkelijk alternatief voor Calais.

Dieppe heeft een lange maritieme geschiedenis en is beroemd in Frankrijk en daarbuiten voor haar top-klasse zee eten, met name de sint-jakobsschelpen die een culinaire specialiteit. De stad is ook bekend om zijn jaarlijkse Festival van de Vlieger, die duizenden toeristen trekt naar de stad ieder jaar in september aan de festiviteiten te genieten en bewonder de uitgebreide selectie van vliegers sieren de hemel.

ligt op een heuvel in het westen eind van de stad het Kasteel Museum speelt gastheer voor een verscheidenheid aan werken van Franse kunstenaars. Veel van deze werken hebben een maritiem thema in overeenstemming met de belangrijkste industrieδn van de stad.

Dieppe Kaart

Bekijk map

Havenadres

DFDS

Terminal Transmanche, Quai Gaston Lalitte, 76200, France

DFDS

Terminal Transmanche, Quai Gaston Lalitte, 76200, France

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen