LD Lines

LD Lines
kaart
 • LD Lines
  LD Lines

  Boek uw overtocht met LD Lines

 • LD Lines
  LD Lines

  Boek uw overtocht met LD Lines

 • LD Lines
  LD Lines

  Boek uw overtocht met LD Lines

Ferrysavers kunt u veerboten naar boeken Newhaven of Portsmouth in Engeland als u reist van Frankrijk. Maar als je de andere kant op reist door kunt u uw reis veerboot eenvoudig en snel kunt boeken naar Frankrijk: ofwel Dieppe of Le Havre .

Met Ferrysavers kunt u veilig boekt een LD Lines cross channel ferry met behulp van onze real-time vergelijking motor boven of vergelijk de goedkoopste prijzen door de exploitant, route en tijd. Deze pagina kan helpen u informatie over LD Lines ferry overtochten, waaronder de nieuwste bestemmingen en de goedkoopste tarieven.

Transmanche Ferries 2 overtochten per dag naar Frankrijk tussen Newhaven (Engeland) en Dieppe (Frankrijk). De Seven Sisters zal 2 rendement bieden overtochten gedurende het hele jaar.


Goedkope LD Lines veerboten naar Frankrijk, Spanje of Engeland met Ferrysavers.

bij Ferrysavers kunt u veerboten boeken Le Havre in Frankrijk , Portsmouth in Engeland

met Ferrysavers kunt u veilig boekt een LD Lines cross channel ferry met behulp van onze real-time vergelijking motor boven of vergelijk de goedkoopste prijzen door de exploitant, route en tijd.

Deze pagina kan helpen bij het vinden informatie over LD Lines ferry overtochten, waaronder de nieuwste bestemmingen en de goedkoopste tarieven.

LD Lines hebben de overtocht gestopt naar Frankrijk tussen Le Havre (Frankrijk) en Portsmouth (Engeland) in december 2014. De Norman Voyage gebruikt om te voorzien 1 return oversteken van het hele jaar door.

 • U kunt ook reizen tussen Dieppe (Frankrijk) en Newhaven (Engeland) met de zus van dienst LD Lines' Transmanche Ferries
 • LD Lines stopte het bedienen van de Dover naar Boulogne route, geserveerd door de Norman Bridge en Norman Trader , in september 2010 dus, helaas, deze route is niet langer beschikbaar voor boeken

Overzicht

Check-in informatie

Inchecktijd is uiterlijk 90 minuten voor vertrek voor passagiers.

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

LD Lines Routes

  LD Lines

  LD Lines is geworden, in slechts een paar jaar, de meest frequent, betrouwbaar en uitstekende value-for-money dienstverlening in het centrale kanaal. Louis Dreyfus Lines (een dochtermaatschappij van Louis Dreyfus Armateurs SAS, een van 's werelds toonaangevende maritieme bedrijven sinds 1904) begonnen met het uitvoeren van de voormalige P&O route tussen Portsmouth en Le Havre in september 2005. De route Dover-Boulogne werd opgericht in februari 2009 en LD is doorgegaan met haar markt uit te breiden met routes naar Dieppe.

  In samenwerking met Grimaldi Lines, LD Lines loopt ook de subsiduary GLD Atlantique , die opereren veerboten tussen Gijon in Spanje en Saint Nazaire aan de westkust van Frankrijk.

  LD vloot Lines' bestaat uit de Ostend Spirit , C⌠te d'AlbΓtre , en de zeer indrukwekkende catamaran de Norman Arrow ; de grootste ooit fast-ferry naar het Kanaal over te steken. Aan boord van een LD Lines ferry kunt u kiezen uit zeer comfortabele prive cabines (met air-conditioning en vers strooisel), Club Class slaapstoelen of standaard verstelbare stoelen. LD Lines schepen bieden een keur aan bars, restaurants en winkels, evenals een bioscoop, een business lounge, en Wi-Fi toegang.

  Huisdieren aan boord van LD Lines

  U kunt reserveer uw kat of hond aan boord van LD Lines ferries met Ferrysavers. Huisdieren op LD Lines moet in het voertuig blijven te allen tijde. Als u reist te voet, moet je een kooi te brengen voor uw huisdier. Er is een limiet van vijf huisdieren per persoon.

  Opmerking: om uw huisdier mee te nemen naar en van het Verenigd Koninkrijk naar het vasteland van Europa (met uitzondering van Ierland) vindt u een huisdier paspoort nodig.

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen