Le Havre Ferry Port

kaart
 • Le Havre
  Vergelijk tijden en prijzen voor Le Havre

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Le Havre
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Le Havre
  Ontdek veerboten van en naar Le Havre

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Ferrysavers maakt het eenvoudig om een goedkope veerboot naar Le Havre te boeken vanuit Portsmouth , of u kunt Le Havre cross channel ferry prijzen te vergelijken route, de exploitant of tijd met behulp van onze vergelijking motor boven.

 • gebruik Ferrysavers kunt u veilig boekt een LD Lines ferry van Le Havre naar Portsmouth met hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding veerdiensten
 • U kunt ook een Brittany Ferries ferry van Portsmouth naar Le Havre, met hun snel veerdiensten

Zoek de meest recente informatie over goedkope Le Havre ferries, inclusief ticketprijzen, het oversteken van tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

Le Havre ferry haven is een van de grootste passagier haven van Frankrijk. Le Havre haven is ideaal gelegen op korte afstand van het centrum van de stad en is zeer goed aangegeven in heel de stad. Opgericht in 1517, heeft Le Havre uitgegroeid tot de 2de grootste haven van Frankrijk en is dicht bij Parijs op slechts een paar uur rijden.

ligt in het havengebied van Le Havre, Hangar 22 is een maritieme museum biedt een uitgebreide inzicht in de Franse maritieme geschiedenis. Quartier St Francois, ook gelegen in Le Havre de Docklands gebied is het centrum van Le Havre de visserij-industrie en de thuisbasis van de bekroonde visrestaurants. De belangrijkste winkelstraat in Le Havre is Avenue RenΘ Coty, die ook in de buurt van de RenΘ Coty winkelcentrum. Dit 3-niveau winkelcentrum is de thuisbasis van meer dan 70 winkels en boetieks.

Le Havre Kaart

Bekijk map

Havenadres

Brittany Ferries

Terminal de la Citadelle, 76600,Le Havre, France

DFDS

Terminal de la citadelle, Quai Auguste Brostrom, 76600 Le Havre, France

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen