GLD Atlantique

GLD Atlantique
kaart
 • GLD Atlantique
  GLD Atlantique

  Boek uw overtocht met GLD Atlantique

 • GLD Atlantique
  GLD Atlantique

  Boek uw overtocht met GLD Atlantique

 • GLD Atlantique
  GLD Atlantique

  Boek uw overtocht met GLD Atlantique

Gebruik Ferrysavers om uw ferry tussen Frankrijk en Spanje te boeken met de nieuwe GLD Atlantique veerdienst en hun route tussen Saint-Nazaire en Gijon, allemaal in real time.

Op Ferrysavers we maken het gemakkelijk voor u om uw GLD Atlantique ferry boeken, of om de best mogelijke deal te vinden door het vergelijken van GLD Atlantique en andere veerboten met behulp van onze prijsvergelijking motor.

 • GLD Atlantique veerboten op de snelweg van de zee route tussen Saint Nazaire (Nantes ) aan de westkust van Frankrijk en Gijon in het noorden van Spanje
 • GLD Atlantique zal de route start in september 2010 met 3 overtochten in elke richting per week, met vertrek vanuit Gijon op dinsdag, donderdag en zaterdag en van Saint Nazaire op maandag, woensdag en vrijdag. Afvaarten vertrekken om 21:00 uur van beide havens en de reistijd is 14 uur, aankomst om 11:00

Overzicht

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

GLD Atlantique Routes

  GLD Atlantique

  GLD Atlantique is een gemeenschappelijke dochteronderneming van Louis Dreyfus Armateurs, de eigenaren van LD Lines , en de Italiaanse operator Grimaldi Lines , twee van Europa's grootste reders. Het is gemaakt om te werken de allereerste 'snelweg van de zee' tussen Frankrijk en Spanje tussen de havens van Nantes Saint-Nazaire en Gij≤n, de eerste van twee "FRES MOS" (Frankrijk Espa±a Motorways of the Seas), ontworpen in 2009.

  het doel van de nieuwe snelweg van de zee is om een nieuwe personenauto route te bieden, alsmede om congestie op de wegen oversteken van de Pyreneeδn te verlichten en de milieu-impact van het vrachtvervoer tussen de landen te verminderen.

  Deze lange-gewenste Golf van Biskaje route zal lanceren in september 2010 en wordt bediend door een veerboot met een capaciteit van 800 passagiers en maximaal 150 vracht trailers en uitgerust met alle moderne faciliteiten, waaronder 100 hutten, Pullman zetels, restaurants en bars.

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen