Saint Nazaire (Nantes) Ferry Port

kaart
 • Saint Nazaire
  Vergelijk tijden en prijzen voor Saint Nazaire

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Saint Nazaire
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Saint Nazaire
  Ontdek veerboten van en naar Saint Nazaire

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Ferrysavers maakt het eenvoudig om een goedkope veerboot vanuit Saint-Nazaire naar Gijon in het noorden van Spanje, of u kunt Saint-Nazaire ferry overtocht prijzen te vergelijken route, de exploitant en de tijd met behulp van onze vergelijking motor boven.

Zoek de meest recente informatie over goedkope Saint-Nazaire veerboten, waaronder ticketprijzen, het oversteken van tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

De haven van Saint-Nazaire is belangrijk om de stad en biedt toegang tot het geheel van de regio Pays de la Loire van Frankrijk, met inbegrip van de stad Nantes. De haven heeft een lange en opvallende geschiedenis, en vandaag is uitgegroeid tot de principe-poort voor commerciδle en passagiersvervoer naar Nantes, de poort op de rivier de Loire te vervangen in het centrum van de stad.

De haven was erg belangrijk tijdens de Eerste Wereldoorlog Tweede Wereldoorlog. Het was de locatie van een van de grootste onderzeese pennen en droogdokken voor de Duitse marine aan de westelijke Atlantische Oceaan. De onderzeeδr pennen stil te staan vandaag en maak een fascinerende toeristische attractie. Er is ook een nucleaire onderzeeδr die je kunt gaan en te bezoeken. De haven is nu belangrijk voor de scheepsbouw, en er worden regelmatig cruiseschepen worden gebouwd rond de werf.

Airplane gebouw is ook belangrijk om de moderne Saint-Nazaire, en de stad is betrokken bij het maken van onderdelen voor de nieuwe Airbus. Dit is een populaire toeristische attractie, maar bezoekers moeten paspoort ID-bewijs hebben voordat zij mogen deelnemen aan de tour. Natuurlijk, een van de meest populaire redenen ferry passagiers reizen naar Saint Nazaire is om te reizen over de Loire naar Nantes te bezoeken.

Saint Nazaire Kaart

Bekijk map

Havenadres

LD Lines

Gare Maritime, zone portuaire, Rue des Evens, 44550 Montoir de Bretagne, France

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen