Gijon Ferry Port

kaart
 • Gijon
  Vergelijk tijden en prijzen voor Gijon

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Gijon
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Gijon
  Ontdek veerboten van en naar Gijon

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Ferrysavers maakt het eenvoudig en gemakkelijk te goedkope veerboten boeken van Gij≤n naar href="saint-nazaire.htm"> Saint-Nazaire

Zoek de meest recente informatie over goedkope Gij≤n veerboten, waaronder ticketprijzen, het oversteken van tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

Gebouwd als een gevolg van de industriδle revolutie de Asturias' aan het einde van de 19e eeuw, de haven van Gij≤n is een van de grootste in Noord-Spanje en biedt directe toegang tot de westelijke en centrale Iberisch schiereiland, evenals de stad Oviedo. De haven wordt momenteel door een periode van expansie in staat te stellen om nog meer verkeer te verwerken en heeft uitstekende weg- en spoorverbindingen naar Midden- en West-Spanje.

Gij≤n heeft een rijk cultureel erfgoed en er zijn veel musea gaan bezoeken, waaronder een spoorwegmuseum (zeer geschikt voor gezinnen met jonge kinderen en jong van hart) en een aantal avant-garde musea. jachthaven van de stad is de thuisbasis van een aantal belangrijke sportfaciliteiten en er zijn ook vele sportfaciliteiten in heel Gijon. Ten slotte zijn er 9 stranden langs de kust van de stad, het verstrekken van voldoende ruimte voor iedere vakantieganger op zoek naar een ontspannende pauze te nemen.

Gijon Kaart

Bekijk map

Havenadres

LD Lines

Puerto de El Musel, Muelle de La Osa, RORO Terminal, 33290, Gijón, Spain

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen