Seacat Veerboten

Seacat Veerboten
kaart
 • Seacat Veerboten
  Seacat Veerboten

  Boek uw overtocht met Seacat Veerboten

 • Seacat Veerboten
  Seacat Veerboten

  Boek uw overtocht met Seacat Veerboten

 • Seacat Veerboten
  Seacat Veerboten

  Boek uw overtocht met Seacat Veerboten

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Seacat exploiteerde een veerdienst tussen Schotland en Noord-Ierland, die de havens van Troon en Belfast . Op 7 februari 2005 Seacat kondigde het sloot, onder vermelding van 'massale 'verliezen en `immense veranderingen in de industrie' als oorzaak.

Met ferrysavers.com kunt u alternatieve goedkope veerboten tussen Troon en Larne met P&O Irish Ferries of Stena Line een ferry route van opereren Belfast Stranraer ; zie de lijst van alternatieve operatoren aan de rechterkant. Voor alternatieve koopje veerboten tussen het Verenigd Koninkrijk, de Republiek Ierland en Noord-Ierland gebruik maken van de real-time vergelijking motor boven, waar u veerboten route, de tijd en de exploitant kunnen vergelijken met het oog op de perfecte ferry deal voor uw reis te vinden.

Overzicht

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Seacat Veerboten Routes

  Seacat (hoewel vaak gebruikt als een algemene term voor high-speed catamaran veerboten) was de naam voor veerdiensten tussen Noord-Ierland en Schotland tussen 1992 en 2004. De naam is afkomstig van de diensten gebruik van dergelijke high-speed catamarans marketing.

  Sinds de sluiting Seacat in 2005, twee van de Seacat veerboten werden geδxploiteerd door de Isle of Man Steam packet Company , vaak aangeduid als `diensten seacat'. De Seacat Isle of Man wordt nog steeds gebruikt door de Steam Packet Company vandaag de dag als de HSC Snaefell , die opereert vanuit Douglas om href="https://www.ferrysavers.nl/dublin.htm"> Dublin