Seacat Veerboten

Seacat Veerboten
kaart
 • Seacat Veerboten
  Seacat Veerboten

  Boek uw overtocht met Seacat Veerboten

 • Seacat Veerboten
  Seacat Veerboten

  Boek uw overtocht met Seacat Veerboten

 • Seacat Veerboten
  Seacat Veerboten

  Boek uw overtocht met Seacat Veerboten

Seacat exploiteerde een veerdienst tussen Schotland en Noord-Ierland, die de havens van Troon en Belfast . Op 7 februari 2005 Seacat kondigde het sloot, onder vermelding van 'massale 'verliezen en `immense veranderingen in de industrie' als oorzaak.

Met ferrysavers.com kunt u alternatieve goedkope veerboten tussen Troon en Larne met P&O Irish Ferries of Stena Line een ferry route van opereren Belfast Stranraer ; zie de lijst van alternatieve operatoren aan de rechterkant. Voor alternatieve koopje veerboten tussen het Verenigd Koninkrijk, de Republiek Ierland en Noord-Ierland gebruik maken van de real-time vergelijking motor boven, waar u veerboten route, de tijd en de exploitant kunnen vergelijken met het oog op de perfecte ferry deal voor uw reis te vinden.

Overzicht

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Seacat Veerboten Routes

  Seacat (hoewel vaak gebruikt als een algemene term voor high-speed catamaran veerboten) was de naam voor veerdiensten tussen Noord-Ierland en Schotland tussen 1992 en 2004. De naam is afkomstig van de diensten gebruik van dergelijke high-speed catamarans marketing.

  Sinds de sluiting Seacat in 2005, twee van de Seacat veerboten werden geδxploiteerd door de Isle of Man Steam packet Company , vaak aangeduid als `diensten seacat'. De Seacat Isle of Man wordt nog steeds gebruikt door de Steam Packet Company vandaag de dag als de HSC Snaefell , die opereert vanuit Douglas om href="https://www.ferrysavers.nl/dublin.htm"> Dublin

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen