Stranraer veerhaven

kaart
 • Stranraer
  Vergelijk tijden en prijzen voor Stranraer

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Stranraer
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Stranraer
  Ontdek veerboten van en naar Stranraer

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Ferrysavers maakt het eenvoudig om een goedkope ferry boeken van Stranraer naar Ierland, of u kunt Stranraer ferry overtocht prijzen route, de exploitant en de tijd te vergelijken met behulp van onze vergelijking motor boven.

Let op: Stena Line een einde aan de dienst tussen Stranraer en Belfast in november 2011. het is echter Cairnryan haven in Dumfries en Galloway, op slechts ongeveer 10 minuten afstand van Stranraer, en vanaf hier heb je een keuze uit maximaal 6 dagelijkse afvaarten naar Belfast.

U kunt veilig een overtocht te boeken vanuit Cairnryan Belfast met Ferrysavers.

Stranraer is de grootste stad in het zuiden westelijke deel van Schotland. De Stranraer veerhaven ligt aan het hoofd van Loch Ryan, op het noordelijke deel van de landengte die de Rhins of Galloway verbindt met het Schotse vasteland, en is een van de meest populaire poorten voor de steden Glasgow en Edinburgh. De stad ligt op slechts een korte afstand van het Engels grens, en is minder dan twee uur rijden van Glasgow. Vanwege de nabijheid van de stad naar Ierland het zorgt voor een uitstekend uitgangspunt voor een reis naar de Emerald Isle dankzij de korte vaartijd en de frequentie ervan.

Stranraer Kaart

Bekijk map

Havenadres

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen