P&O Irish Sea

P&O Ferries Ierse Zee
kaart
 • P&O Ferries Ierse Zee
  P&O Ferries Ierse Zee

  Boek uw overtocht met P&O Ferries Ierse Zee

 • P&O Ferries Ierse Zee
  P&O Ferries Ierse Zee

  Boek uw overtocht met P&O Ferries Ierse Zee

 • P&O Ferries Ierse Zee
  P&O Ferries Ierse Zee

  Boek uw overtocht met P&O Ferries Ierse Zee

Ferrysavers kunt u gemakkelijk een P & amp boeken; O Irish Sea ferry een specifieke route door of vergelijk de goedkoopste prijzen door de exploitant, route en de tijd met behulp van onze real-time vergelijking motor boven. Deze pagina kan u helpen om informatie over P&O Irish Sea veerboten, waaronder de nieuwste bestemmingen en de goedkoopste tarieven te vinden.

 • P&O Irish Sea lopen veerdiensten tussen Larne (Noord-Ierland) en beide Troon en Cairnryan (zowel in Schotland)
 • en P&O Irish Sea hebben ook veerboten naar Ierland op de iconische route tussen Liverpool (Engeland) en Dublin (Ierland)
 • Voor andere P&O routes, zie onze P&O Ferries

Overzicht

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

P&O Ferries Ierse Zee Routes

  P & amp; O Irish Sea werd opgericht in 1998 door de fusie van de Cairnryan-gebaseerde dienst van P & amp; O European Ferries Ltd en Pandoro Ltd, die routes tussen Ierland, Frankrijk en Engeland bediend. Vandaag P & amp; O Irish Sea is ΘΘn van de grote touroperators over de Ierse Zee, het vervoer van miljoenen passagiers per jaar in alle comfort

  tussen Schotland en Noord-Ierland P & amp;. O Irish Sea hebben een record-brekende hi- snelheid catamaran en een uitstekende superferries die ervoor zal zorgen dat u reizen in stijl en comfort met traditionele P & amp; O warmte en gastvrijheid. De P & amp; O Express is een prachtige catamaran die de Cairnryan naar Larne reis in 1 uur maakt, net genoeg tijd om de winkels en cafΘ te genieten of genieten van heerlijke warme maaltijd in het restaurant van het Fable's. De superferries European Highlander en European Causeway kunt u ontspannen in de bar van het Poet's, rust in de rustige omgeving, gebruik maken van de kinderen faciliteiten, winkelen of genieten van vers bereide streekproducten in Fables

  De 2 conventionele veerboten, Norbank en Norbay , zijn favoriete manieren onder de passagiers om te reizen tussen Liverpool en Dublin.; met hun grote lounge, stijlvolle interieurs, Poet's bar en het restaurant Fable's is het gemakkelijk te begrijpen waarom! Deze schepen hebben ook uitstekende cabines voor 's nachts kruisingen, en de maaltijden zijn inbegrepen in de prijs van de reis.

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen