Troon Ferry Port

kaart
 • Troon
  Vergelijk tijden en prijzen voor Troon

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Troon
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Troon
  Ontdek veerboten van en naar Troon

  Vind de beste tarieven op AFerry

Speciale aanbieding

Vind uw ideale goedkope Troon ferry naar Larne met Ferrysavers, of gebruik de real-time vergelijken prijs motor om te zoeken naar goedkope veerboten tussen Ierland en Schotland.

Hier vind je informatie over goedkope Troon veerboten, waaronder de hoogte van ticketprijzen, het oversteken van tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers

.

Troon ferry-poort bevindt zich aan de zuid-westelijke kust van Schotland, en de haven trekt vissers, toeristen en zeilen liefhebbers die kunnen genieten van de uitstekende faciliteiten van de Troon Yacht Haven. De stad is een nette, charmant en rustige locatie aan zee, en is een populaire vakantieplaats met zijn bekroonde zachte, zandstrand met uitzicht op het eiland Arran. Troon biedt ook families een scala aan activiteiten, zoals midgetgolf en putten, een overdekt zwembad, squash- en tennisbanen en bowling greens.

Als u boord te gaan van uw veerboot kunt u genieten van een goede selectie van restaurants en wijnbars in de stad. Natuurlijk, Troon is het meest bekend voor golf, en is de thuisbasis van zes uitstekende goud cursussen voor u om uw spel te testen op. Verreweg de meest opvallende daarvan is de Royal Toon, waar regelmatig het Open Championship, en deed dat voor het laatst in 2004.

Troon Kaart

Bekijk map

Havenadres

P&O Ferries

Arran House, 100 Port Ranald Drive, Troon, Ayrshire, KA10 6HH, Scotland

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen