Veerboot van Santander

kaart
 • Santander
  Vergelijk tijden en prijzen voor Santander

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Santander
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

 • Santander
  Ontdek veerboten van en naar Santander

  Vind de beste tarieven op AFerry

Santander Routes

Speciale aanbieding

Vind uw ideale goedkope veerboot van Santander naar Plymouth of Portsmouth met Ferrysavers, of het gebruik de real-time vergelijken prijs motor om te zoeken naar ferry deals tussen Spanje en Engeland.

Zoek de meest recente informatie over goedkope Santander veerboten, waaronder ticketprijzen, het oversteken van tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

Santander ferry haven biedt uitstekende faciliteiten, zoals een cafetaria, een cadeauwinkel, balie voor toeristische informatie en kort verblijf parkeerplaats. Santander veerhaven gemakkelijk bereikbaar vanaf het centrum door het volgen van de borden naar Puerto, Zona Maritma of Ferry.

Santander is de hoofdstad van de regio Cantabriδ en biedt een prachtig bezienswaardigheden, zoals het prachtige Magdalena Paleis, de Paseo de Pereda promenade en de Romaanse en gotische kathedraal. Ook het controleren van de moeite waard is de prachtige kustplaats aan de rand El Sardinero, met een lang strand, tuinen, elegante cafΘs en een casino. Santander heeft ook een charmante oude wijk die bekend staat als Puerto Chico, die is de spil van een groot deel van het leven van de stad.

Santander Kaart

Bekijk map

Havenadres

Brittany Ferries

Estacion Maritime S/N, 39002, Spain

LD Lines

Vapores Suardiaz Norte, Edificio Estacion maritima, Puerto de Santander, 39002 Santander, Spain

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen