Plymouth Santander Ferry

kaart
 • Plymouth naar Santander
  Vergelijk tijden en prijzen voor Plymouth naar Santander

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Plymouth naar Santander
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

Ophalen prijsopgave

 • 1 overtochten per week
  18 uur 30 min
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

Snel een goedkope Plymouth naar Santander veerboten hier met Ferrysavers. De Plymouth naar Santander ferry route wordt uitsluitend bediend door Brittany Ferries het verstrekken van een handige verbinding van Engeland naar Spanje. Ferrysavers alle prijzen en tijden vergelijken Plymouth naar Santander te helpen bij het vinden van de beste deals, maar als dat zullen we ook vergelijken met Portsmouth naar Bilbao en Portsmouth naar Santander om u te helpen in Spanje aankomt ontspannen en verfrist, wetende dat je kreeg een geweldige deal.

Plymouth naar Santander ferries met Brittany Ferries zijn comfortabel en bieden moderne faciliteiten om uw vakantie te beginnen het moment dat je aan boord stapt. Ferrysavers heeft altijd de goedkoopste prijzen voor Brittany Ferries en geweldige aanbiedingen om je te helpen te besparen op uw reis.

Zie hieronder voor ferry tijden en gedetailleerde handleidingen over Plymouth en Santander.

Zie de laatste goedkope aanbiedingen & deals

 • Plymouth - Santander

  Voetpassagier + 2
  Reizen: zondag 16 augustus 2020
  vanaf: € 228
  Brittany Ferries

Speciale aanbieding

Plymouth Informatie

Plymouth veerboot poort bevindt zich aan de noordelijke oever van de rivier Ply en heeft uitstekende verbindingen naar het centrum van de stad en het omliggende gebied dankzij de uitstekende wegen- en spoorwegnet. De stad heeft een geweldige mix van historische zeevaart-poort en levendige moderne stad, en vandaag zullen de bezoekers een bruisende centrum van de stad met een scala aan gespecialiseerde winkels, eigentijdse restaurants, attracties van wereldklasse en een breed scala aan terrasjes en een bar. Het merendeel van de winkels en bezienswaardigheden van Plymouth zijn binnen een korte wandeling van het verkeersvrije centrum van de stad dus het is gemakkelijk voor de bezoekers van de stad te verkennen zonder dat het te ver van de haven.


Santander Informatie

Santander ferry haven biedt uitstekende faciliteiten, zoals een cafetaria, een cadeauwinkel, balie voor toeristische informatie en kort verblijf parkeerplaats. Santander veerhaven gemakkelijk bereikbaar vanaf het centrum door het volgen van de borden naar Puerto, Zona Maritma of Ferry.

Santander is de hoofdstad van de regio Cantabrië en biedt een prachtig bezienswaardigheden, zoals het prachtige Magdalena Paleis, de Paseo de Pereda promenade en de Romaanse en gotische kathedraal. Ook het controleren van de moeite waard is de prachtige kustplaats aan de rand El Sardinero, met een lang strand, tuinen, elegante cafés en een casino. Santander heeft ook een charmante oude wijk die bekend staat als Puerto Chico, die is de spil van een groot deel van het leven van de stad.