Portsmouth Santander Ferry

kaart
 • Portsmouth naar Santander
  Vergelijk tijden en prijzen voor Portsmouth naar Santander

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Portsmouth naar Santander
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

Ophalen prijsopgave

 • 3 overtochten per week
  23 uur 30 min
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

Snel een goedkope Portsmouth naar Santander veerboten hier met Ferrysavers. De Portsmouth naar Santander ferry route wordt uitsluitend bediend door Brittany Ferries het verstrekken van een handige verbinding van Engeland naar Spanje. Ferrysavers alle prijzen en tijden vergelijken voor Portsmouth naar Santander te helpen bij het vinden van de beste deals, maar als dat zullen we ook vergelijken met Plymouth naar Santander en Portsmouth naar Bilbao om u te helpen in Spanje aankomt ontspannen en verfrist, wetende dat je kreeg een geweldige deal.

Portsmouth naar Santander ferries met Brittany Ferries zijn comfortabel en bieden moderne faciliteiten om uw vakantie te beginnen het moment dat je aan boord stapt. Ferrysavers heeft altijd de goedkoopste prijzen voor Brittany Ferries en geweldige aanbiedingen om je te helpen te besparen op uw reis.

Zie hieronder voor ferry tijden en gedetailleerde handleidingen over Portsmouth en Santander.

Zie de laatste goedkope aanbiedingen & deals

 • Portsmouth - Santander

  Auto + 2
  Reizen: vrijdag 28 februari 2020
  vanaf: € 395
  Brittany Ferries

Speciale aanbieding

Portsmouth Informatie

Een van de drukste en belangrijkste havens van Engeland, Portsmouth haven is gelegen aan de zuidelijke kust en dankzij de lokale bus netwerken van Engeland en het wegennet is het slechts een korte reis van de stad centrum. Een van de grootste en drukste havens in het Verenigd Koninkrijk, Portsmouth heeft een scala aan faciliteiten voor passagiers, waaronder een café, bar, wisselkantoor, ATM en 516 ruimte parkeergarage.

Portsmouth is de enige stad in Engeland te zijn gebouwd op een eiland, en de stad is ook de historische thuisbasis van de Royal Navy en heeft 's werelds oudste, nog werkende droogdok. droogdokken van de stad trekken veel bezoekers, omdat ze op dit moment het huis van drie Britse slagschepen, de meest bekende van hen, de H.M.S Victory. Maar attracties van Portsmouth niet stoppen met de droogdokken en Naval Center, de waterkant huizen, de toren van de Spinnaker, een breed scala aan winkels en boetieks, evenals vele restaurants en cafés voor bezoekers om te ontspannen en tot rust komen in.


Santander informatie

Santander ferry haven biedt uitstekende faciliteiten, zoals een cafetaria, een cadeauwinkel, balie voor toeristische informatie en kort verblijf parkeerplaats. Santander veerhaven gemakkelijk bereikbaar vanaf het centrum door het volgen van de borden naar Puerto, Zona Maritma of Ferry.

Santander is de hoofdstad van de regio Cantabrië en biedt een prachtig bezienswaardigheden, zoals het prachtige Magdalena Paleis, de Paseo de Pereda promenade en de Romaanse en gotische kathedraal. Ook het controleren van de moeite waard is de prachtige kustplaats aan de rand El Sardinero, met een lang strand, tuinen, elegante cafés en een casino. Santander heeft ook een charmante oude wijk die bekend staat als Puerto Chico, die is de spil van een groot deel van het leven van de stad.